HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Nisan 2023 Çarşamba Saat: 14:30

İSA YÜKSEL DURMUYOR

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı İsa Yüksel seçim çalışmaları kapsamında başta Fatsa olmak üzere çevre ilçeleri tek tek gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor.
İSA YÜKSEL DURMUYOR

HABER: KÜBRA ÇAKIR


AK Parti Ordu Milletvekili Adayı İsa Yüksel seçim çalışmaları kapsamında başta Fatsa olmak üzere çevre ilçeleri tek tek gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor.

Bu zamana kadar hep samimi olduklarını ve bundan sonrada aynı şekilde ilerleyeceklerini belirten İsa Yüksel: “Görev süremiz boyunca siyasi parti ayrımı yapmaksızın herkese yardımcı olmaya çalıştık. Birlik ve beraberliğe çok önem verdik ve bunu hep muhafaza etmeye çalıştık. Belediye başkanımızla olan uyumdan bu şehre bir çok hizmet kazandırdık. Bizi bu noktaya taşıyan durumun da birlik beraberlik olduğunu düşünüyorum. Bunun bölgemize, Fatsa'mıza Ordu’muza çok daha kazandıracağı şeyler olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Ak Parti Ordu 1. Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Özer’in, Fatsa Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında bahsetmiş olduğu Fatsa Çevre Yolu haberinin mutluluğundan bahsederek: “Sayın Bakanımız Fatsa’mız için yine Tarım Lisesi sözü verdi. Tarımla uğraşan bir bölge olarak bu sözü de çok önemsiyoruz. Hükümetimiz bu zamana kadar ne söz verdiyse hepsini yerini getirdi. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başarılı çalışmalar yürüteceğimize yürekten inanıyorum.” İfadelerine yer verdi.

14 Mayıs sonrası hedeflerinden de söz eden Yüksel, “Allah nasip ederse Milletvekili olup Ankara'ya gidersem tam zamanlı Ankara'da yaşamayı düşünmüyorum. Fatsa'dan bölgeden kopmayarak insanların içinde halkımızla bir arada olarak Milletvekilliği yapacağımın sözünü bugünden veriyorum.” şeklinde konuştu.




Anahtar Kelimeler : İSA, YÜKSEL, DURMUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler