HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Nisan 2023 Çarşamba Saat: 13:38

“SANAYiCi ESNAFIMIZIN ELiNi HiÇ BIRAKMADIK”

İYİ Parti Ordu 28. Dönem Milletvekili Adayı Onur Şahin, seçim çalışmalarına Altınordu ilçesi 2. Sanayi Sitesinde devam etti.
“SANAYiCi ESNAFIMIZIN  ELiNi HiÇ BIRAKMADIK”

İYİ Parti Ordu 28. Dönem Milletvekili Adayı Onur Şahin, seçim çalışmalarına Altınordu ilçesi 2. Sanayi Sitesinde devam etti.

Sanayi esnafının yoğun ilgisi ile karşılanan Onur Şahin, burada talep ve isteklere kulak verdi. Duygulu anların yaşandığı ziyarette rahmetli babasını da yad eden Şahin, yaptığı konuşmada; “Yöneticilik ve 26 yıl esnaflık yaptığım güzel dostluklar biriktirdiğim 2. Sanayi bölgesindeki tüm esnaflarımızı ziyarette bulunarak fikir alışverişinde bulunduk hoşnut muhabbetlerinden dolayı herkese teşekkür ederim. Ordu iyi olacak Türkiye iyi olacak” dedi.

25 yıldır sanayi esnafı ile birlikte olduğunu da sözlerine ekleyen Şahin; “1992 yılından itibaren tam 31 yıl, Sanayici esnafımızla hep bir aradaydık.

Rahmetli babam Rahmi Şahin'in eseri olan sanayi sitesinde son 25 yıl hem aralarında esnaf arkadaşı hem de yöneticisi olduk. Biz sanayici arkadaşlarımızın hiç bir zaman elini bırakmadık, sorunlarına çözüm ortağı olduk. Biz sizden biriyiz. Sizin içinizden gelen, size her an yakın olan. Her şey İYİ olacak” diye konuştu.

 




Anahtar Kelimeler : “SANAYiCi, ESNAFIMIZIN, ELiNi, HiÇ, BIRAKMADIK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler