HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Nisan 2023 Çarşamba Saat: 14:54

MUSTAFA ADIGÜZEL DURMUYOR!

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Mustafa Adıgüzel, seçim çalışmaları kapsamında Çaybaşı, İkizce ve Ünye ilçelerini ziyaret etti.
MUSTAFA ADIGÜZEL DURMUYOR!

HABER: KÜBRA ÇAKIR


Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Mustafa Adıgüzel, Saadet Partisi Milletvekili Adayı Ahmet Toplucaoğlu ve Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Muammer Bilgiç seçim çalışmaları kapsamında Çaybaşı, İkizce ve Ünye’de pazar ve işyerlerini ziyarette bulunarak, hakları için eylem yapan Çaybaşı Belediyesi işçileriyle bir araya geldi.

Burada konuşma yapan Mustafa Adıgüzel: “Bu duyduğunuz sesler Çaybaşı Belediyesi’nin zulüm gören işçilerinin sesleri. Bir belediye kendi çalışanlarına zulüm yapıyor. Biz Çaybaşı’nın her zorda her darda zamanında burada olduk. AK Parti, Ünye'ye, İlküvez'e, Çaybaşı'na bugüne kadar verdiği hiçbir sözü tutmadı. Fakat bu bölgeye reva gördükleri çöp oldu. Bu çöpün bölgeye, toprağımıza, suyumuza verdiği zararı defalarca söyledik. En sonunda devletin kendi kurumları yani Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ve Bakanlık da bunu kabul etti. Buradaki çöpün içme sularını ve toprağı zehirlediğini kabul ettiler. Buranın belediye başkanı da daha geçtiğimiz günlerde bunun böyle gidemeyeceğini, sürdürülebilir olmadığını söyledi. Bu sorunu da biz çözeceğiz. Geçmişte Çaybaşı'nda İlküvez'de İkizce de nasıl olduysak bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Sadece sözden ibaret değil yetki sahibi olarak 14 Mayıs'ta bu yetkiyi aldığımız zaman bu bölgenin insanı da hizmet görecek.” Dedi.

Son zamanlarda gündemde olan soğanın kilosu ile ilgili de açıklama yapan Adıgüzel: “Çarşı pazara çıkıyorsunuz soğanın kilosu 25 TL olmuş. Soğan artık sadece gözleri yaşartmıyor cepleri de yaşartıyor tanesi 5 liraya geliyor. Herkes bu pahalılıktan şikayetci. Bölgemizde fındıkla ve üretimle ilgili sorunlar var. Bunları çok yakın takip ettik, fındığı sürekli dile getirdik. Üreticinin hakkını alması gerekiyor. O yüzden bugün diyoruz ki Ordu bu yönetimden yeterince hakkını alamadı. Milli gelirdeki düşüşten en fazla etkilenen il Ordu. Çaybaşı da hakkını alacak. İkizce de Ünye de hakkını alacak.” Dedi.




Anahtar Kelimeler : MUSTAFA, ADIGÜZEL, DURMUYOR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler