- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
YSK'DAN SEÇMENLERE GEÇERSİZ OY UYARISI

YSK, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28'inci dönem milletvekili genel seçimine ilişkin seçmenleri 'nerede ve nasıl oy kullanacağım', 'görme engelli seçmenler için oy kullanma şablonu', 'oyları geçersiz kılan haller', 'seçim güvenilirliği ve şeffaflık', 'seçim sonuçlarının ilanı' başlıkları ile yayınladığı videolarla uyardı.
Hangi durumlarda oyların geçersiz olacağı videosuyla da seçmenlere geçersiz oy durumları hatırlatıldı. Buna göre, 'evet', 'tercih' mührünün basılmaması, birden fazla ittifaka, siyasi partiye veya adaya oy basılması, oy pusulasının bütünlüğü bozulacak şekilde yırtılması veya koparılması oyu geçersiz kılıyor.
Yine oy pusulasının üzerine mühür dışında veya mühür yerine herhangi bir özel işaret, imza kaşesi veya parmak izi basılması, oy pusulasının belirgin bir şekilde özel olarak karalanması, çizilmesi veya işaretlenmesi, oyu geçersiz kılan hallerden.