HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
15 Nisan 2023 Cumartesi Saat: 16:13

SEYİT TORUN MİKROFONU ELİNE ALDI

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun halka seslendi.
SEYİT TORUN MİKROFONU ELİNE ALDI

HABER: Kübra ÇAKIR - Tuğçe ARSLAN


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği mitingde,  CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun halka seslendi.

 

Seyit Torun konuşmasında: “Sizlerin verdiği destekle bu kentte belediye başkanlığı yaptım. Sizlere layık olmaya çalıştım. Her türlü engellemelere rağmen, sizlerin verdiği destekle başardım. Eğer bugün bir başarıdan söz ediliyorsa onun sahibi sizsiniz. Altyapısından, sahil düzenlemesine, teleferiğinden, belediye binasına kadar birçok hizmete imza atmaya çalıştık. Her türlü mücadeleyi sizden aldığımız destekle gerçekleştirdik." İfadelerine yer verdi.

 

13. Cumhurbaşkanı’nın Kemal Kılıçdaroğlu olacağını ve Millet İttifakını’nın iktidara geleceğinden bahseden Seyit Torun: "Eğer yerli ve milli arıyorsanız, işte burada. Yerli de burada, milli de burada. 21 yıldır iktidardalar, her yıl vaatte bulundular. Fındığımız dedik, yollarımız dedik, sırtlarını döndüler. Şimdi 14 Mayıs’ta sırtımızı dönüp sandıkları patlatmaya var mısınız?” dedi.

 

“DERTLERİMİZİN ÇÖZÜM ZAMANI GELDİ”


"Fındığımızı yabancı kartellere peşkeş çekenlere sandıkta cevap vereceğiz. Ormanlarımızın yüzde 70’ini maden sahası ilan edenlere sandıkta cevap vereceğiz. “Nasıl olsa oy veriyorlar” diyenlere sandıkta cevap vereceğiz. Arıcılarımız, balıkçılarımız dertli. Ama bu dertlerimizin çözüm zamanı da geldi. İnşallah 14 Mayıs’ta o çözümü sandıklarda göstereceğiz. Yönetemiyorlar. Ordu’nun 2015’te kişi başına düşen milli geliri 7 bin dolardı, şimdi 4 bin 800 dolara düştü. Bunu hak ediyor muyuz?"


“DEĞİŞİMİN ZAMANI GELDİ”


"Artık gençlerimiz geleceklerini yurt dışında aramayacaklar. Kendi vatanlarında geleceklerini kuracaklar. Artık bir değişimin zamanı geldi. Hazır mıyız? İyi ki bu toprakların insanıyım, iyi ki size hizmet etme imkânı buldum. Hep muhalefette görev yaptık. Gelin bir destek verelim. Şu Millet İttifakı’nı iktidara getirelim. Bakın o zaman neler yapıyoruz? Belediyelerimizde “yapamaz, edemez” dediler. Ama belediyelerimiz her türlü baskıya rağmen olağanüstü işler yaptılar. Pandemide, yangında, selde, depremde… Olağanüstü işler yaptılar. İnşallah yerelden genele iktidarı kuracağız. 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olacak. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi: “Milletin istikbalini milletin kararı kurtaracaktır.” Değerli Ordulular, mühür sizde mührü basın memleketi kurtarın.”




Anahtar Kelimeler : SEYİT, TORUN, MİKROFONU, ELİNE, ALDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler