HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Nisan 2023 Pazartesi Saat: 15:25

"LİSTEYE SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİYOR"

AK Parti 28.Dönem Milletvekili Aday Adayı Kadem Adalı açıklamada bulundu.
"LİSTEYE SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİYOR"

HABER: Kübra ÇAKIR


14 Mayıs seçimleri için dört gözle milletvekilliği aday listelerinin açıklanması bekleniyordu. Listeler açıklanınca iyi ya da kötü birçok eleştiri yapıldı. Konuya ilişkin AK Parti 28.Dönem Milletvekili Aday Adayı Kadem Adalı açıklamada bulundu.

 

“Tıpkı 27. Dönemde olduğu gibi 28. Dönemde de küsmeden hep birlikte sahada adaylarımız ile çalışacağız." şeklinde belirten Adalı

sahada 84 milletvekili adayı varmış gibi çalışmasının çok önemli olduğuna dikkat çekti.

Listeler kesinleşene kadar tepkilerin verilmesi gerektiğini ve artık listeye karşı bir tepkinin yersiz olduğuna vurgu yapan Adalı, "Cumhurbaşkanımızın onayladığı listeye sahip çıkmamız gerekiyor." dedi.

"Vakit kızma veya küsme zamanı değildir." şeklinde demeç veren Adalı, açıklamasına şu sözlerle devam etti; "Aday listemiz hayırlı olsun. Çok önemli bir seçim arefesindeyiz. İl Başkanlığı bünyesinde oluşturulacak SKM ekibinde tüm aday adayı kardeşlerimiz yer almalı herkes kendi bölgesinde görevlendirilmeli, hatta geçmişten bugüne seçim işlerinde görev almış tüm teşkilat mensupları bu ekibe dahil edilerek 14 mayısta alnımızın akı ile çıkmamız için az kalan süreyi çok iyi değerlendirmeliyiz. Özellikle Sivil Toplum Kuruluşları, Meslek Odaları, kanat önderleri gibi toplumun tamamına etki eden topluluklar ile işbirliği yapma yoluna gidip destek istemeliyiz. Hep birlikte söz verdiğimiz gibi adaylarımız ve Reisimize destek isteyeceğiz. Birlik olmak vakti."




Anahtar Kelimeler : LİSTEYE, SAHİP, ÇIKMAMIZ, GEREKİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler