HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Nisan 2023 Cumartesi Saat: 13:14

DSP'DE ALTINORDU İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

DSP'nin Cumhur İttifakı'na katılmasına parti içerisinden destek olduğu kadar tepkiler de geliyor.
DSP'DE ALTINORDU İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

DSP'nin Cumhur İttifakı'na katılmasına parti içerisinden destek olduğu kadar tepkiler de geliyor. İki genel başkan yardımcısının istifasının ardından Ordu'da da Altınordu İlçe Başkanı Güven Günindi partisinden istifa etti. İstifasıyla ilgili bir açıklama yapan Günindi şunları söyledi.

!Biz Atatürk’ün izinde laik bir ülkede yaşamak adına mücadele eden bir partiyiz. ANCAK partiyi yönetenler despot bir tutum içindeler. Tabanın görüş ve düşüncelerini almadan keyfi tutumlarıyla kendi başlarına aldıkları kararla Atatürk ve lâiklik düşmanı bir partiye yamanmanın çabasına girdiler ve tercihlerini CUMHUR ittifakından yana kullandılar.

Biz Demokratik Solcular olarak bunu asla kabul etmiyoruz.

Bizler cumhuriyetin değerlerine sahip çıkanlardan ve hak hukuk ADALET isteyenlerin yanında durmak istiyoruz. DSP’nin gerçek seçmenleri ve Ecevit’in bizlere bıraktığı ilke doğrultusunda millet ittifakına destek vereceğiz.

Basta hergün zikzak çizen DSP Genel Başkanı olmak üzere Cumhur İttifakına destek verenleri şiddetle kınıyorum. Genel başkanın bu omurgasız duruşundan  dolayı, yıllardır emek verdiğim partimden istifa  ediyorum' dedi.




Anahtar Kelimeler : DSP'DE, ALTINORDU, İLÇE, BAŞKANI, İSTİFA, ETTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler