HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
6 Nisan 2023 Perşembe Saat: 16:52

"ORDU'DA YAŞAMAYAN ORDU'NUN SORUNUNU BİLİP ÇÖZEMEZ"

Ordu Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Sami Torun son günlerde Ordu kamuoyunda sıkça dillenen "vekilin Ordu dışından olmaması" konusu hakkında konuştu.
"ORDU'DA YAŞAMAYAN ORDU'NUN SORUNUNU BİLİP ÇÖZEMEZ"

Ordu Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Sami Torun son günlerde Ordu kamuoyunda sıkça dillenen "vekilin Ordu dışından olmaması" konusu hakkında konuştu. TBMM'de Ordu'yu temsil edecek altı milletvekilinin de Ordulu olup, Ordu'nun sorunlarını çözme gayreti ve cesareti göstermesi gerektiğini dikkat çekti.

"Ordu'da yaşamayan, Ordu'nun sorununu bilip çözemez." diyen CHP'li meclis üyesi konuşmasına şöyle devam etti: "Takvimler 2023 yılını gösterirken, Ulubey-Gürgentepe-Gölköy yolu yıllardır bitirilmiyorsa, Ünye-Akkuş-Niksar yolunun ihalesini yapabilmek bile yıllar aldıysa, Fatsa çevre yolunun adını dahi unuttuysak, Ordu-Giresun Havalimanı'ndan uçuş yapamıyorsak, Türkiye'nin en pahalı suyunu kullanıyorsak ve unun gibi onlarca çözülemeyen sorunu hala daha konuşuyorsak bunun sebebi şehre gerekli hizmeti alamamaktır. Hizmet alamamanın nedeni, Ordu'yu bilmeyen, tanımayan ve buna paralel olarak da Ordulu vatandaşı temsil etme gücü düşük vekillerin bizler dına söz sahibi olmasıdır."




Anahtar Kelimeler : ORDUDA, YAŞAMAYAN, ORDUNUN, SORUNUNU, BİLİP, ÇÖZEMEZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler