HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Nisan 2023 Cumartesi Saat: 17:00

GÖRÜCÜYE ÇIKTILAR

28.Dönem CHP Ordu Milletvekili Aday Adayı tanıtım Toplantısı Ordu Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
GÖRÜCÜYE ÇIKTILAR

HABER:Tuğçe ARSLAN

Ordu Atatürk Kültür Merkezi’nde, bugün saat 12.00 sıralarında 28. Dönem CHP Ordu Milletvekili Aday Adayı Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda sırayla milletvekili aday adayları söz alarak kendilerinden ve geleceğe dönük vaatlerinden bahsettiler.

Toplantı saygı duruşu ve istiklal marşının ardından CHP İl Başkanı Mehmet Kaptanoğlu’nun konuşması ile başladı. Sözlerine milletvekili aday adaylarını selamlayarak başlayan Kaptanoğlu; secim süreciyle ve bu sürece kadar olacak çalışmalarda katılım sağlayan herkesten destek beklediğini bildirdi. Ayrıca son güne kadar saha çalışmalarının aralıksız devam edeceğini söyledi

Kaptanoğlu’nun ardından kürsüye çıkan CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel : “Emekçilerin, emeklilerin, çiftçilerin,  adalete susamış herkesin, okul çantasına bir ekmek koyamayan kadınların, faili belli olmayan cinayetlerde giden oğulların babaların bize ihtiyacı var. Bu ülkede bu kadar umutsuzluğa rağmen her zaman bir umut vardır. Çünkü bu ülke her zaman, her zor dönemde bir Kemal ortaya çıkarmıştır. O yüzden umut asla bu topraklarda bitmez. Çünkü bu topraklarda Kemaller hiç bitmez” ifadelerini kullandı.

Milletvekili aday adaylarından önce, son olarak konuşma yapan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun İyi Parti İstanbul İl Başkanlığı’na gerçekleştirilen silahlı saldırıyla ilgili konuştu. Torun ittifak halinde oldukları İyi Parti Başkanı Meral Akşener ve İyi Partililere bir kez daha geçmiş olsun dileklerini ileterek seçime dair açıklamalarda bulundu.” Yine o bahar dalını elimize alacağız, o baharı hep birlikte getireceğiz ve yaza kavuşacağız. Bu ülkeyi demokrasiyle adaletle buluşturacağız.” şeklinde konuştu.

Sırayla Ahmet Cambaz, Hasan Murat Baltacı, Atilla Şahin, Cemil Cebeci, Cengiz Okur ve Esin Şensoy başta olmak üzere diğer milletvekili aday adayları kendilerini tanıtmasıyla ve geleceğe dönük vaatlerinin ardından toplantı son buldu.




Anahtar Kelimeler : GÖRÜCÜYE, ÇIKTILAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler