HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Mart 2023 Salı Saat: 08:20

‘KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN’

MHP Ordu Milletvekili aday adayı Yusuf Ziya Karataş, “Aday kim olursa olsun son ana kadar beraber çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.
‘KİMSENİN  ŞÜPHESİ OLMASIN’

MHP Ordu Milletvekili aday adayı Yusuf Ziya Karataş, “Aday kim olursa olsun son ana kadar beraber çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili aday adayı olan Yusuf Ziya Karataş, ayrıştırıcı değil birleştirici olmak için aday olduğunu belirtti. Karataş yaptığı açıklamada şöyle dedi;

Her kademesinde görev yapmaktan gurur duyduğum Ülkücü Hareket’e; naçizane bir hizmette daha bulunmak ve Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılı’nda Büyük Türk Milleti’nin emrinde çalışmak üzere, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi’nden Ordu milletvekili adaylığına başvuruda bulundum.

Aday gösterileyim ya da gösterilmeyeyim; Aday kim olursa olsun son ana kadar beraber çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Lakin kimse bizi ayrıştırmaya çalışmasın. Biz ayrıştırmaların içinde olmadık, olmayacağız. Ömrümüzün yettiği kadar Ülkücü Hareket’in emrindeyiz.  

  nBÜLTEN

 




Anahtar Kelimeler : ‘KİMSENİN, ŞÜPHESİ, OLMASIN’

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler