HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Ocak 2023 Cuma Saat: 08:11

CHP’DE iSTiFA

CHP Aybastı İlçe Başkanlığı görevini yürüten Oğuzhan Torun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İlçe Başkanlığından istifa ettiğini açıkladı.
CHP’DE iSTiFA

CHP Aybastı İlçe Başkanlığı görevini yürüten Oğuzhan Torun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İlçe Başkanlığından istifa ettiğini açıkladı.

Oğuzhan Torun açıklamasında istifasıyla ilgili olarak şunları söylerdi; "Değerli Aybastılı hemşehrilerim, Kıymetli Cumhuriyet Halk Partisi ailem; 05/01/2020!den itibaren onur ve gururla yürüttüğüm Cumhuriyet Halk Partisi Aybastı İlçe Başkanlığı görevimden kendi isteğimle gönül huzuru ile bir başka arkadaşıma devretmek üzere görevimden ayrılıyorum.

Bu demek değil ki partiden ayrı kalacağız, aynı aşk, aynı enerji ile aynı ilçe başkanı gibi çalışmalara devam edip Genel seçim, Yerel seçim adaylarımız ve örgütümüzle beraber var gücümüzle mücadeleye devam edeceğiz.

Bu süre zarfında desteklerini üzerimizden hiç bir zaman esirgemeyen, Genel Başkanımız Sn, Kemal Kılıçdaroğlu’na, Genel Başkan Yardımcımız, Ordu Milletvekilimiz Seyit Torun’a, Ordu Milletvekilimiz Mustafa Adıgüzel’e, İl yönetimimize, bu kutlu yolda yanımda bulunan ve bana değer katan İlçe yönetimi ve partili dostlarıma, varlıklarını her zaman yanımda hissettiren değerli aile büyüklerime, partimizin her kademesinde bana değer katan tüm yol arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sizler iyi ki varsınız. Güzel günlerde buluşmak dileğiyle. Sevgiyle kalın." 

nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : CHP’DE, iSTiFA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler