HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
30 Kasım 2022 Çarşamba Saat: 08:05

2023 MiLLETiN YILI OLACAK!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Atila Şahin, Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel ile bir takım ziyaretlerde bulundu.
2023 MiLLETiN YILI OLACAK!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Atila Şahin, Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel ile bir takım ziyaretlerde bulundu. 27 Kasım Pazar günü Ünye Danışma Kurulu Toplantısına katılan Başkan Şahin,  Gülyalı İlçe Başkanı Ulaş Tepe'yi makamında ziyaret etti.

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel ve İl Başkanı Av. Atila Şahin,  geçtiğimiz pazar günü gerçekleşen CHP Ünye İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısına katıldı. Dün de Gülyalı İlçe Başkanı Ulaş Tepe'yi makamında ziyaret etti. 

Ordu'da CHP'nin oylarının gün geçtikce arttığını ifade eden Başkan Şahin, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;" Geçtiğimiz gün Milletvekilimiz Adıgüzel ile birlikte önce Ünye İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısına gittik. Partililerle bir araya geldik, istişarelerde bulunduk. Seçim çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Hemen ardından dur durak demeden Gülyalı İlçe Başkanımız Ulaş Tepe'yi makamında ziyaret ettik. Gülyalı ilçemizle ilgili bilgileri aldık, seçim çalışmaları hakkında da bir hayli etkin bir sohbet gerçekleştirdik. Oyumuz artıyor, bu bizi mutlu ediyor. Halk bizleri istiyor, bizleri destekliyor. Bunu hem kamuoyu yoklamaları, hem yaptığımız ziyaretlerle görebiliyoruz. 2023'ün milletin yılı olacağının da garantisini veriyoruz."dedi. nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : 2023, MiLLETiN, YILI, OLACAK!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler