HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Kasım 2022 Cuma Saat: 05:20

NACİ ŞANLITÜRK DEVLET BAHÇELİ İLE BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, Ankara’da partisinin Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.
NACİ ŞANLITÜRK  DEVLET BAHÇELİ İLE BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, Ankara’da partisinin Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

Haftalık İl Yönetim Kurulu Toplantısının ardından Ankara’ya çıkarma yapan Başkan Şanlıtürk, Genel Merkezde Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek, Ordu’da ki çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. 

Oldukça uzun geçen görüşmenin ardından MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ’nin, Ordululara selam ve muhabbetlerini ileterek Samsun mitingine de sağladıkları yoğun katılımlardan dolayı teşekkür ettiği öğrenildi. Görüşmenin ardından sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Başkan Şanlıtürk ise görüşmeye dair yaptığı açıklamada; “Türk Dünyasının Bilge Lideri, Muhterem Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiyi makamında ziyaret ettik, elini öpüp emir ve talimatlarını aldık.

Sayın Genel Başkanımız; Parti teşkilatımıza, tüm dava arkadaşlarımıza ve hemşerilerimize selamlarını ilettiler. Nazik kabulleri için Sayın Genel Başkanımıza teşekkürlerimi, saygılarımı, hürmetlerimi sunuyorum. Rabbim hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler versin” dedi.

nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : NACİ, ŞANLITÜRK, DEVLET, BAHÇELİ, İLE, BULUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler