HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
22 Kasım 2022 Salı Saat: 07:50

NACİ ŞANLITÜRK’TEN TEŞEKKÜR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk’ten, Samsun’da yapılan muazzam mitinge katılımlarından dolayı teşkilatlara ve partililere teşekkür geldi.
NACİ ŞANLITÜRK’TEN TEŞEKKÜR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk’ten, Samsun’da yapılan muazzam mitinge katılımlarından dolayı teşkilatlara ve partililere teşekkür geldi. 

Başkan Şanlıtürk, yaptığı teşekkür konuşmasında; “Mitingimiz çok güzel oldu. Emekleriniz ve katılımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ordumuz bir bütün olarak İl ve ilçe teşkilatlarımız, sendikalarımız, Ocak teşkilatlarımız ile bir bütün olarak ciddi bir katılım sağladık. Allah’ım verdiğiniz emekleri zayi etmesin. Hepinize ayrı ayrı minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi. Başkan Şanlıtürk, Cumhur İttifakı paydaşları başta Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere AK Parti Ordu İl ve İlçe teşkilatları, Kadın ve Gençlik Kolları teşkilatlarına, Belediye Başkanlarına, Cumhur İttifakı birliği için ortaya koymuş oldukları birliktelik için ayrıca teşekkür etti. Şanlıtürk, MHP’nin hedefinin öncelikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en yüksek oyla seçilmesi, ikinci büyük hedeflerininde parlementoda 3/2 çoğunluğu yakalayıp Anayasayı değiştirecek güce sahip olmak istediklerini ve MHP’nin ne kadar çok milletvekili çıkarırsa o kadar çok displinli çalışacağını söyledi.

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 'nin 20 Kasım Pazar günü Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı mitinge Ordu’dan yaklaşık 8 bin kişi götürdü. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli , 20 Kasım 2022 Pazar günü Cumhuriyet Meydanı'nda saat 15.00'te “2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temalı miting yaptı. Giresun, Kastamonu, Ordu, Sinop il teşkilatlarının da katılımıyla yapılan miting öncesi Başkan Şanlıtürk, Orduluları Samsun’un girişinde Ramada Otel önünde buluşturdu. 

“GÖREVİMİZ TÜRKİYE’YE SAHİP ÇIKMAKTIR” 

Başkan Şanlıtürk, miting sonrası yaptığı değerlendirme de; “Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyet'in 100'üncü yıl dönümü olan 2023'te yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimlerine bütün imkân ve inancıyla hazırlanmaktadır. Bu çerçevede 20 Kasım 2022 Pazar günü Samsun ilimiz merkez olmak suretiyle Giresun, Kastamonu, Ordu, Sinop il teşkilatlarımızın ve aziz vatandaşlarımızın katılımıyla ‘2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net' temalı açık hava toplantımız dört başı mamur iştirakleriyle gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Türkiye 2023 yılında iki büyük siyasi ve tarihi süreci yaşayacaktır. İlki, cumhurbaşkanı ve 28'inci dönem milletvekili genel seçimleridir. İkincisi de Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yıl dönümüdür. Karadeniz olarak bize düşen görev Milliyetçi Hareket Partisi'ni 2023 yılına hazırlayarak sandığa gitmek ve sandığa, Karadeniz’e ve dolayısıyla Türkiye'ye sahip çıkmaktır. 20 Kasım 2022 Pazar günü Cumhuriyet Meydanı'nda saat 15.00'te Genel Başkanımız Devlet Bahçeli 'nin katılımıyla düzenlenen açık hava toplantısı için tüm il ve ilçe teşkilatlarımızla, ülkü ocakları il başkanlığımız ve dolaysıyla ilçe ocak başkanlarımızla, ülkücü kuruluşlarımızla komşu illerimizden katılan Giresun, Kastamonu, Ordu, Sinop il teşkilatlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 “KARADENİZ, CUMHUR İTTİFAKI'NIN KALESİ OLACAKTIR”

 Sözde anket firmalarına da atıfta bulunan Başkan Şanlıtürk, “Bazı paralı anketler ile MHP zayıf gösterilmeye çalışılıyor. MHP'nin seçim totosunu bu güne kadar hiçbir anket şirketi tutturamadı. 10 gösteriler 15 çıktı. Hep gösterdiklerinden fazla çıktı. Karadeniz’de de oranı tutturamadılar. MHP ve Cumhur İttifakı‘nın kalesi Karadeniz olacaktır. Çalışmalarımıza ve sahada ki toplantılara başladık. Gözlemlerimiz ve sonuç haklı olduğumuzu gösterecek” şeklinde konuştu.  nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : NACİ, ŞANLITÜRK’TEN, TEŞEKKÜR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler