HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Kasım 2022 Çarşamba Saat: 07:49

UYUŞTURUCU OPERASYONLARINA DEVAM

Ordu Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin uyuşturucu ve bunlarla ilgili şahıslara karşı yürüttüğü mücadele aralıksız sürüyor.
UYUŞTURUCU OPERASYONLARINA DEVAM

Ordu Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin uyuşturucu ve bunlarla ilgili şahıslara karşı yürüttüğü mücadele aralıksız sürüyor.

Konuyla ilgili olarak yapılan bilgilendirmede; 06/11/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (3) şahsın üzerlerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada toplam (54) gr. Esrar maddesi, (2) gr. Metamfetamin maddesi ile (1) adet Ecstasy hap ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

07/11/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (4) şahsın üzerlerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada toplam (2) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

08/11/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan iki şüpheli şahsın üzerlerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (8) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

09/11/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada (2) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

11/11/2022 tarihinde Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince (1) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

11/11/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen bir çalışma kapsamında ele geçirilen (1) gr. Esrar maddesi ile ilgili olarak (1) şüpheli şahsa uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

13/11/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada (2) gr. Esrar, (3) adet Ecstasy Hap ile (1) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.  




Anahtar Kelimeler : UYUŞTURUCU, OPERASYONLARINA, DEVAM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler