HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Kasım 2022 Cumartesi Saat: 07:36

UYUŞTURUCUYA GEÇiT YOK!

Ordu Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin uyuşturucu ve bunlarla ilgili şahıslara karşı yürüttüğü mücadele aralıksız sürüyor.
UYUŞTURUCUYA GEÇiT YOK!

Ordu Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin uyuşturucu ve bunlarla ilgili şahıslara karşı yürüttüğü mücadele aralıksız sürüyor.

31/10/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan (1) şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (2) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

31/10/2022 tarihinde Akkuş İlçe Emniyet Amirliği görevlilerince (1) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

31/10/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

01/11/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce (1) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

02/11/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şüpheli şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gr. Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

02/11/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan iki şüpheli şahsın üzerlerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (27) gr. Eroin maddesi ile (2) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; haklarında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıslardan (1)’ i sevk edildiği adli mercilerce tutuklanırken, diğer şüpheli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.

02/11/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan iki şüpheli şahsın üzerlerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada 1 kg. 668 gr. Esrar maddesi ile 148 gr. Kokain maddesi ele geçirilmiş olup; haklarında uyuşturucu madde kullanmaktan ve uyuşturucu madde ticaretinden dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılan şüpheli şahıslardan (1)’ i sevk edildiği adli mercilerce tutuklanırken, diğer şüpheli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.

05/11/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce (1) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

05/11/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan iki şüpheli şahsın üzerlerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada toplam 546 adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; haklarında uyuşturucu madde kullanmaktan ve uyuşturucu madde ticaretinden dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılan şüpheli şahıslar sevk edildikleri adli mercilerce adli kontrol şartı ile serbest bırakılmışlardır.  

nHABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : UYUŞTURUCUYA, GEÇiT, YOK!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler