- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
Fındık Fiyatı
KEDİ VE KÖPEKLER AŞILANIYOR
Ordu Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hayvan hastalıkları ile mücadele kapsamında aşılama çalışmaları gerçekleştiriliyor.
Tarım ve Orman Bakanlığı sorumluluk alanındaki sahipli kedi ve köpekler kuduz hastalığına karşı aşılanıyor. Yıl boyu aralıksız olarak devam ettirilen aşılama çalışmaları kapsamında yılbaşından bugüne kadar toplamda 4122 adet kedi ve köpek kuduz hastalığına karşı aşılandı. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından kuduza karşı yaban hayatına yönelik oral aşılama yapılmakta ve ormanlık alanlara havadan aşı içeren yiyecekler bırakılıyor.
Kuduz hastalığı %99 öldürücü fakat %100 önlenebilir zoonoz bir hastalıktır. Vatandaşlarımızın herhangi bir ısırık vakasında derhal en yakın sağlık birimine başvurarak aşılama işlemlerini başlatması hayati öneme sahiptir. Sahipli hayvanlarınızı yılda bir kez kuduz hastalığına karşı aşılatmayı unutmayınız.
nBÜLTEN

