HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Kasım 2022 Perşembe Saat: 07:44

TUTUKLANDI

Ordu İli Altınordu İlçesi Eskipazar Mahallesinde 31.10.2022 tarihinde Ordu-Ulubey karayolu, Şehitlik mevkiinde plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen bir aracın yaya vaziyette olan bir vatandaşa çarpıp kaçtığı ihbarı alınmıştır.
TUTUKLANDI

Ordu İli Altınordu İlçesi Eskipazar Mahallesinde 31.10.2022 tarihinde Ordu-Ulubey karayolu, Şehitlik mevkiinde plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen bir aracın yaya vaziyette olan bir vatandaşa çarpıp kaçtığı ihbarı alınmıştır. Kaza sonucu D.A.C. (1945 doğumlu, Erkek) isimli vatandaşımız hayatını kaybetti.

Trafik kazası sonucu taksirle öldürme olayının aydınlatılmasına yönelik Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Asayiş Timleri tarafından failin tespitine yönelik çalışmalara başlanılmış, kaza mahallinde kazaya karışan araca ait parçalar bulundu.

Yapılan detaylı araştırmalar ve çalışmalar sonucunda, Altınordu ilçesi Kuylu Mahallesinde bir evin önünde kazalı durumda ve park halinde bir araç bulunmuştur. Kazaya ait olay yerinden alınan araç parçaları ile mukayese edildiğinde evin önündeki araçla bire bir örtüştüğü tespit edilmiştir. Aracı kullandığı belirlenen şüpheli N.Ö. (1970 doğumlu, Erkek, 1,56 promil alkollü) isimli şahıs yakalanarak trafik kazası sonucu taksirle öldürme suçundan gözaltına alındı.

Şüpheli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.   nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : HIRSIZLIK, OLAYI, AYDINLATILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler