HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
6 Ekim 2022 Perşembe Saat: 08:46

UYUŞTURUCU OPERASYONLARINA DEVAM

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin uyuşturucu madde ve bunlarla ilgili şahıslara karşı mücadelesi aralıksız sürüyor.
UYUŞTURUCU OPERASYONLARINA DEVAM

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin uyuşturucu madde ve bunlarla ilgili şahıslara karşı mücadelesi aralıksız sürüyor.

Konuyla ilgili olarak yapılan bilgilendirmede, “26/09/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce (1) şüpheli şahıs ait ikamette ve bahçesinde yapılan aramada (2) kök Kenevir bitkisi ile 1400 gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti, uyuşturucu madde kullanmak ve 2313 Sayılı Kanuna Muhalefet suçlarından ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

26/09/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şüpheli şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada (2) gr. Metamfetamin maddesi ile (3) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.      

 27/09/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen bir çalışma kapsamında uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde şüphe bulunan (8) şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik olarak çeşitli adreslerde arama yapılmış olup; aramalarda (183) gr. Esrar,  (47) gr. Metamfetamin,  (9) adet Sentetik Ecza ile (1) gr. Eroin maddeleri ele geçirilmiştir. Haklarında uyuşturucu madde ticareti ile uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılan şüpheli şahıslardan (4)’ ü sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdir.

 27/09/2022 tarihinde Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince şüpheli (2) şahsa ait ikametlerde arama yapılmış olup; aramalarda herhangi bir suç unsuruna rastlanılmazken, şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.      28/09/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şüpheli şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

 01/10/2022 tarihinde Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince şüpheli (2) şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

 02/10/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (17) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” denildi. nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : UYUŞTURUCU, OPERASYONLARINA, DEVAM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler