HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
6 Ekim 2022 Perşembe Saat: 08:45

FINDIK HIRSIZLARI SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Ordu'nun Altınordu ilçesi kayabaşı mahallesinde 5 şüpheli şahıs hırsızlık yaptıkları esnada kullandıkları araç ile birlikte suçüstü olarak yakalandı.
FINDIK HIRSIZLARI SUÇÜSTÜ YAKALANDI

 Ordu İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timleri (Jandarmanın Dedektifleri) ve Asayiş Timleri tarafından yapılan araştırmada, (5) şüpheli şahıs 28 Eylül 2022 tarihinde Altınordu ilçesi Kayabaşı mahallesinde hırsızlık yaptıkları esnada kullandıkları araç ile birlikte suçüstü olarak yakalandı.

Yakalanan şahısların üzerinde ve araçlarında yapılan aramada, (8 gr.) kubar esrar ve Türk Telekom Kurumuna ait (1.165 gr.) bakır kablo ele geçirildi. Ayrıca söz konusu şüpheli şahısların 27 Eylül 2022 tarihinde meydana gelen faili meçhul (F.M.) Fındık Hırsızlığı olayının şüphelileri ile işbirliği içerisinde oldukları tespit edilmiş ve icra edilen operasyonla bahse konu hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen (2) şüpheli şahıs daha yakalanmış, (1) minibüs ile hırsızlığa konu (287 kg) fındık ele geçirildi.

Ele geçirilen (287 kg) fındık müştekiye, (1.165 gr.) bakır kablo Türk Telekom yetkililerine teslim edildi.

Ordu Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, T.B. (1992 d.lu, Erkek), M.C. (2004 d.lu, Erkek), N.E.Y. (2003 d.lu, Erkek), A.H.M.M. (2001 d.lu, Erkek), E.G.Y. (2003 d.lu, Erkek) H.C.G. (2005 d.lu, Erkek) ve K.B.B. (2004 d.lu, Erkek) (6) ayrı suçtan [(2) Fındık Hırsızlığı, (2) Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak, (1) Haberleşme ve Enerji Nakil Kablosu Hırsızlığı, (1) Suç Eşyasının Satın Alınması] gözaltına alındı.

Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden, (1) şüpheli şahıs tutuklanarak Ordu E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiş, (6) şüpheli şahıs hakkında Adli Kontrol Kararı uygulandı.

 nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : FINDIK, HIRSIZLARI, SUÇÜSTÜ, YAKALANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler