HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
28 Eylül 2022 Çarşamba Saat: 08:37

UYUŞTURUCU OPERASYONLARI SÜRÜYOR

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin uyuşturucu ve bunlarla ilgili şahıslara ilgili operasyonları aralıksız sürüyor.
UYUŞTURUCU OPERASYONLARI SÜRÜYOR

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin uyuşturucu ve bunlarla ilgili şahıslara ilgili operasyonları aralıksız sürüyor.

Konuyla ilgili olarak, “20/09/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce (1) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılmıştır.

20/09/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (4) şüpheli şahsın üzerlerinde ve araçta yapılan aramada (3) gr. Esrar maddesi ile (3) adet Ecstasy hap ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır. Ayrıca şüpheli şahısların uyuşturucu maddeyi temin ettikleri bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

22/09/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şüpheli şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada (2) gr. Eroin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

22/09/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (4) şüpheli şahsın üzerlerinde ve araçta yapılan aramada (3) gr. Esrar maddesi ile (1) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

21/09/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince bir ikamette ve bahçesinde yapılan aramada toplam 13 kilo 250 gram Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak gözaltına alınan ve hakkında uyuşturucu madde ticaretinden adli işlem yapılan şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır. Ayrıca (1) şüpheli şahıs hakkında ise uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

24/09/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şüpheli şahsın üzerlerinde ve araçta yapılan aramada (8) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” denildi.  nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : UYUŞTURUCU, OPERASYONLARI, SÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler