HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Eylül 2022 Pazartesi Saat: 01:01

YEDAŞ'TAN 10 OKULA DESTEK

Vali Tuncay Sonel, YEDAŞ Bilişim Teknolojileri Sınıflarının öğrencilerimize faydalı ve hayırlı olmasını diledi.
YEDAŞ'TAN 10 OKULA DESTEK

Çocuklarımıza ve gençlerimize 21. yüzyılın teknoloji ve bilim donanımlarını kazandırmak amacıyla  Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş  ile  Bilişim Teknolojileri Sınıfı kurulmasına ilişkin protokol, Vali Tuncay Sonel, Müdürü Mehmet Fatih  Vargeloğlu  ve YEDAŞ Genel Müdürü Hasan Yasir Bora'nın katılımıyla imzalandı. Yapılan protokol kapsamında 10 okulumuzda Bilişim Teknolojileri Sınıfı Kurulumu tamamlandı.

Protokolün ardından teknolojik gelişmelerle birlikte okullarda bilişim teknolojileri eğitimine verilen öneminin giderek arttığını ifade eden Vali Tuncay Sonel, YEDAŞ Bilişim Teknolojileri Sınıflarının  öğrencilerimize  faydalı ve hayırlı olmasını diledi.

Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Bakanlığımız tarafından başlatılan FATİH Projesi kapsamında her öğrencimizin en iyi şartlarda eğitim öğretim faaliyetlerini devam ettirmesi, en kaliteli eğitim içeriklerine ulaşması ve eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması için tasarlanan; eğitimde teknoloji kullanımıyla ilgili dünyada uygulamaya konulan en büyük ve en kapsamlı eğitim projesine hizmet edecek Bilişim Teknolojileri Sınıfı Kurulumunun ilimiz için çok faydalı olduğunu ifade etti.  

Ayrıca Müdür, ''Çocuklarımızın teknolojiyi sadece tüketen değil, geliştiren ve üreten bireyler olarak yetiştirilebilmesi noktasında, onların  teknolojinin nimetlerinden daha çok faydalanabilmesi için  YEDAŞ Bilişim Teknolojileri Sınıflarının  öğrencilerimize   hayırlı olmasını diliyor, protokolün imzalanmasına katkı sağlayan Valimiz Sayın Tuncay Sonel'e, YEDAŞ Genel Müdürü Hasan Yasir Bora'ya, Ordu YEDAŞ Bölge Müdürü Mustafa Öztürk ve projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.    

                             nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : YEDAŞ'TAN, 10, OKULA, DESTEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler