HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
6 Eylül 2022 Salı Saat: 08:53

ULUBEY’DE ULAŞIM SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da, mahalle ve grup yolları asfalt ile buluşmaya devam ediyor.
ULUBEY’DE ULAŞIM SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı asfalt seferberliğiyle ilçeler değişimi yaşıyor. Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde devam eden çalışmalarda, Ulubey ilçesi Kirazlık mahalle sakinlerinin yıllardır beklediği asfalt çalışması tamamlanarak hizmete sunuldu.

Altyapıdan, üstyapıya, sağlıktan turizme, tarımdan, sosyal projeler ve spora kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla 7’den 77’ye her kesimin büyük takdirini kazanıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, on yılların sorunları bir bir çözüme kavuşturuluyor.

KİRAZLIK MAHALLESİNE ASFALT

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulubey ilçesinin en yoğun mahallelerinden olan Kirazlık mahallesinde geçtiğimiz günlerde başlattığı asfalt çalışmasını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu. Toplam uzunluğu 2 kilometre olan yol, standardı yüksek bir yapıya kavuştu.

KİRAZLIK MAHALLE  SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri, “Yıllardır hayalini kurduğumuz çalışma sonunda tamamlandı. Bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

 nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : ULUBEY’DE, ULAŞIM, SORUNLARI, ÇÖZÜLÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler