HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Eylül 2022 Cuma Saat: 08:49

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Narkotik ekiplerin uyuşturucu ve uyuşturucu ile ilgili şahıslara karşı mücadele aralıksız sürüyor.
UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Narkotik ekiplerin uyuşturucu ve uyuşturucu ile ilgili şahıslara karşı mücadele aralıksız sürüyor.

Konuyla ilgili olarak ’23/08/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulmak istenip kaçan bir aracın yakalanması sonucu araçta ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramada (428) gr. Metamfetamin, (84) gr. Skunk, (3) gr. Esrar maddesi  ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde ticareti yapma ve sağlama suçundan dolayı adli işlem yapılmış olup; şüpheli şahıslardan (1) i adli mercilerce tutuklanmış diğer şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.  

23/08/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce (2) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

25/08/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce bir ikamette yapılan aramada (7) kök Kenevir bitkisi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan ve 2313 SKM suçundan ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

27/08/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada (2) gr. Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.” denildi.

Ordu İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışmalar sonucu Altınordu İlçesinde 26 Ağustos 2022 tarihinde yapılan operasyonda 15 kök Kenevir ve 2.620 gram Kubar Esrar maddesi ele geçirilmiştir.  Olayla ilgili yakalanan (1) şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir.” denildi.nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : UYUŞTURUCU, İLE, MÜCADELE, ARALIKSIZ, SÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler