HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
14 Şubat 2022 Pazartesi

SENAİ TÜRKMEN ORDU AKYAZI MERKEZ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNE ATANDI

3.5 yıldır Ünye Ziraat Bankası Şube Müdürlüğünü başarıyla sürdüren Senai Türkmen 08 Şubat 2022 Tarihi itibariyle Ordu Ziraat Bankası merkez Akyazı şube müdürlüğüne atanarak Ünye’ye veda etti.
SENAİ TÜRKMEN ORDU  AKYAZI MERKEZ ŞUBE  MÜDÜRLÜĞÜNE ATANDI

3.5 yıldır Ünye Ziraat Bankası Şube Müdürlüğünü başarıyla sürdüren Senai Türkmen 08 Şubat 2022 Tarihi itibariyle Ordu Ziraat Bankası merkez Akyazı şube müdürlüğüne atanarak Ünye’ye veda etti.

Senai Türkmen’in Ziraat Bankası Ordu Akyazı merkez Şube müdürlüğüne atanması üzerine boşalan Ziraat bankası Ünye Şube müdürlüğüne yeni müdür atanıncaya kadar uzman yetkili Osman Uyun’un vekalet edecek.

Kendine saygılı, severek ve isteyerek üstlendiği ekmek kapısı bankacılık mesleğine âşık, Ziraat Bankası Ünye Şube müdürü Senai Türkmen” 3.5 yıl süren görevi boyunca hizmet etmekten onur ve gurur duyduğunu ifade ettiği Ünyeli hemşerilerine ve Ünye’de yaşayarak Ünye ziraat bankasından hizmet alan tüm müşterilerine, gösterdikleri ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür etti.

 Türkmen,’’ görevimiz boyunca bilmeden, ya da bilerek gönlünü incittiğimiz tüm insanlarımızdan özür diler, kendilerinde varsa hakkımız helal olsun, bilmeden kalbini incittiğimiz insanlarımız olmuşsa ki beşer şaşar yaratılmış insanlar olarak istemeden de olsa gönlünü incittiğimiz insanlarımızdan özür dileyerek haklarını helal etmelerini hassaten istirham ediyorum ”dedi.

Senai Türkmen kimdir?

Senai Türkmen Ordu’nun Gölköy ilçesi sakinlerinden rahmetli Bilal ve Hatice Türkmen çiftinin bir evladı olarak 1972 yılında dünyaya geldi.

Senai Türkmen ilköğretimini Gölköy’de, Orta öğretimini Gürgentepe’de, lise öğretimini Samsun Vezirköprü lisesinde tamamladı. Askerlik sonrası girdiği sınavı kazanarak 1999 yılında Ordu Gölköy Ziraat bankası Şube müdürlüğünde yetkili memur olarak göreve başladı.

Senai Türkmen lise mezunu olarak başladığı memuriyet hayatını görevi esnasında girdiği Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi sınavını kazanarak hakla ilişkiler bölümünden başarıyla  mezun olduktan sonra Açık öğretim Fakültesi İktisat bölümünü okuyarak mezun oldu.

Görev yerleri

Senai Türkmen 2006-2008 yılları arasında Mesudiye ziraat bankası Şube müdürlüğünde servis yetkilisi,2008-2010 yılları arasında Ordu merkez şubesinde servis yetkilisi,2010-2016 yılları arasında Fatsa Şube müdürlüğünde bireysel müşteri ilişkiler servis yetkilisi olarak görev yaptıktan sonra,2016 yılında Samsun ili Kavak ilçesi ziraat bankası Şube müdürlüğüne atandı.

Kavak ilçesi Ziraat Bankası Şube müdürlüğünde 2 yılı aşkın bir süre görevini başarıyla sürdüren Senai Türkmen,06 Temmuz 2018 tarihi itibariyle atandığı Ünye ziraat bankası şube müdürlüğü görevine başladı. Son 3,5 yıl süreyle Ünye de Ünyelilere başarıyla hizmet vermiş olan Senai Türkmen 08.02.2022 Tarihi itibariyle Ziraat Bankası Merkez Akyazı Şube müdürlüğüne atanarak Ünye’den ayrıldı.

 Evli biri kız iki evlat sahibi Senai Türkmen’e yeni görevi ve görev yerinde de başarılar dileriz.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler