- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
- 12:11 Uzmandan Uyarı
Fındık Fiyatı
ORDU’DA EMNİYET HIZ KESMİYOR
Ordu Emniyet Müdürlüğü’nün koordineli ve titiz çalışmaları sayesinde, çeşitli suçlardan aranan kişiler yakalanarak adalet önüne çıkarıldı. İstanbul ve Tokat illerinde gerçekleşen operasyonlarla ilgili detaylar şu şekildedir:
B.G.’nin Yakalanması: 02.2018 tarihinde İstanbul’un Tuzla ilçesinde silahla yağma suçundan 21 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan ve aranan B.G. isimli şahıs, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ile yapılan ortak çalışma sonucunda 03.06.2024 günü İstanbul’un Ataşehir ilçesinde yakalandı.
S.Ö. ve M.K.’nin Yakalanması: Ankara’dan 30.05.2024 tarihinde cezaevinden firar eden ve ardından Ankara ve Kırıkkale illerinde oto hırsızlığı ile Ordu ilinde iş yerinden ve otodan plaka hırsızlığı olaylarına karışan S.Ö. ve M.K. isimli şahıslar, toplamda 41 yıl 8 ay ve 37 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldılar. Ancak, Ordu Emniyet Müdürlüğü’nün koordineli çalışmaları neticesinde, 04.06.2024 günü Tokat’ın Turhal ilçesinde yakalandılar.
Bu başarılı operasyonlar, emniyet güçlerinin kararlılığı ve etkili çalışmalarıyla suç makinelerinin yakalanmasını sağladı. Ordu Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzuru ve güvenliği için çalışmalarına devam edecektir.





