HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Mayıs 2024 Pazartesi Saat: 14:43

Minibüs Şoförleri Üniversite Öğrencilerini Darp Etti

Trabzon'da fakülteye gitmek için servis kiralayan Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) öğrencilerini darbeden 2 şoför gözaltına alındı.
Minibüs Şoförleri Üniversite Öğrencilerini Darp Etti

 

Trabzon'da Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrencilerine yönelik bir saldırı, kentte büyük endişe ve infiale yol açtı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencileri, fakülteye ulaşım için kiraladıkları servis aracında şoförler tarafından saldırıya uğradı. Valilik tarafından yapılan açıklamada, öğrencilerin servis kiraladıkları çünkü minibüslerde yer bulamadıkları belirtilirken, servis şoförleri tarafından servis aracının önünün kesilerek öğrencilere tehdit, hakaret ve darp uygulandığı vurgulandı.

 

Olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı

Sürmene ilçesinde gerçekleşen olayda, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencilerinin servis aracı durdurularak darp edildiği iddiasıyla ilgili olarak, 4 dolmuş şoföründen ikisi tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında 2 şoför gözaltına alındı. Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, şüphelilerin adları Ö.D. ve K.D. olarak belirtildi. KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, olaya ilişkin sosyal medya hesabından paylaştığı video ve yaralanan öğrencinin fotoğrafıyla birlikte öğrencilere yapılan saldırıyı kınadı ve her türlü önlemin alınacağını belirtti.

 

“Evlatlarımızın Yanındayız”

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı da sosyal medya hesabından olay sırasında çekilen video ve yaralanan öğrencinin fotoğrafını paylaşarak, "Öğrencilerimize yapılan bu saldırganlığı şiddetle kınıyor, bu konuda her türlü önlemin alınacağının bilinmesini istiyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman evlatlarımızın yanındayız." ifadesini kullandı.

Bu üzücü olayın ardından, Trabzon genelinde güvenlik önlemlerinin artırılması ve benzer vakaların önlenmesi adına geniş çaplı bir inceleme başlatıldı. Öğrencilere yönelik şiddetin kınandığı ve hukuki sürecin titizlikle takip edileceği vurgulandı.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler