- 16:00 CHP Altınordu’da Yeni Başkan Halis Poyraz
- 15:47 Mesudiye’ye Modern Ulaşım: Yollar Konfor Kazandı
- 15:41 Ordu’da Engelli ve Eski Hükümlülere Hibe Desteği Başvuruları Başladı
- 15:35 Altınordu’da 4-6 Yaş Kur’an Kursu Açıldı
- 12:51 Ordu’dan Silivri’ye: Özeller’in Yargı Süreci Başlıyor
- 12:46 Eylül Ayı Enflasyon Rakamları Açıklandı: Yıllık Oran %33,29’a Yükseldi
- 12:46 Eylül Ayı Enflasyon Rakamları Açıklandı: Yıllık Oran %33,29’a Yükseldi
- 12:34 Anahtar Parti’den İktidar Mesajı: “Emin Adımlarla Yürüyoruz”
- 12:31 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü: Can Dostlarımız İçin Farkındalık Zamanı
- 12:29 Ordu’da Yeni Klasik: Kuzey Yıldızı ile Denize Açılmak!
- 12:17 Ordu’da Akaryakıta Yeni Zam Dalgası: LPG’ye 1,18 TL Zam Geldi!
- 11:26 Kantinler Mercek Altında
- 10:42 Grip Salgınına Karşı En Etkili Kalkan: Aşı
- 10:36 Havalimanında Gerçeği Aratmayan Tatbikat
- 12:33 Akkuş Belediyesi’nden Şehit Yakınları ve Gazilere İndirim Müjdesi
Fındık Fiyatı
SUÇ ÖRGÜTLERİ MAHZENDE ÇÖKERTİLDİ…
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın liderliğinde gerçekleştirilen "Mahzen-35" operasyonları, ülke genelinde organize suç örgütlerine yönelik sarsıcı bir darbe vurdu. Operasyonlar neticesinde 6 ilde düzenlenen baskınlarda 6 organize suç örgütünün faaliyetleri çökertildi ve 46 şüpheli yakalandı.
Bakan Yerlikaya, operasyonların detaylarını sosyal medya hesabından duyurdu. Antalya'da Engin Tatar, Balıkesir'de Mehmet Canbaz, Gaziantep'te Eyyüp Doğruer, Konya'da Recep Örnek, Mersin'de Okday Gün ve Uşak'ta Erkan Saltık'ın elebaşılığını yaptığı tespit edilen 6 ayrı organize suç örgütünün faaliyetleri etkisiz hale getirildi.
Operasyonlarda ele geçirilen bilgilere göre, suç örgütü üyeleri kumar faaliyetleri kapsamında yüksek faizle borç verdikleri kişilere silahlı saldırılar düzenlemiş ve tefecilik faaliyetleriyle haksız kazanç elde etmişlerdir. Ayrıca, rekabet içinde oldukları diğer suç gruplarına karşı silahlı saldırılar düzenleyerek, baskı ve şiddet yoluyla haksız kazanç sağlamışlardır. Operasyonlar sonucunda 30 ruhsatsız tabanca, 2 av tüfeği, otomatik silah, çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ve suç geliri ele geçirilmiştir.
Bakan Yerlikaya, halkın huzurunu kaçıran ve organize suç örgütlerine göz açtırmayacaklarını belirterek, adaletin sağlanması için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını vurguladı.
"Mahzen-35" operasyonları, ülkenin huzur ve güvenliği için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Kaynak A.A.