HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Nisan 2024 Pazar Saat: 18:16

TARTIŞMANIN SONU KÖTÜ BİTTİ

Kepez ilçesi Kuzeyyaka Mahallesi Yeşilırmak Caddesi’nde Önder Çakır ile Neşet Güçlü, trafikte seyir sırasında tartıştı.
TARTIŞMANIN SONU KÖTÜ BİTTİ


Araçlarını yol kenarına çeken iki sürücü, tartışmayı devam ettirdi. Ancak bir süre sonra Neşet Güçlü, yanında taşıdığı bıçakla Önder Çakır’ı kalbinden bir kez bıçaklayarak otobüsüyle kaçtı.

Önder Çakır’ın eşi, durumu hemen yetkililere bildirdi ve bölgeye ekipler sevk edildi. Ancak Çakır, özel bir hastaneye kaldırıldığında kurtarılamadı.

Neşet Güçlü, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

Çakır’ın cansız bedeni, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Cenazenin, Burdur’da toprağa verileceği öğrenildi.

Öner Çakır, “Kardeşim, akşam eşi ve çocuğuyla evine giden adam. Kırmızı ışıkta duruyor, yeşil yanar yanmaz arkasında duran araç kornaya basarak, selektör yapmış. Kardeşim de elini kaldırmış, el işareti yapmış. Karşı taraf ne dedi, Allah bilir. Sonrasında iniyor ve olduğu gibi bıçağı saplıyor. Ne vurma var ne bir şey var. Gidiyor, bıçağı saplıyor. Dövüşürsün, kavga edersin dersin ki bu adam gitti direkt olarak bıçağı sapladı. Bıçağı göğsünün olduğu yere, kalbine saplamış. Çocuğunun ve eşinin yanında öldürmeyi hesaplamış.” şeklinde konuştu.




Anahtar Kelimeler : TARTIŞMANIN, SONU, KÖTÜ, BİTTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler