HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Nisan 2024 Salı Saat: 16:07

Şakir Gürel; “Güle Güle Ahmet Abi!..”

ÜMİD & TİMEF & AVKON Genel Başkanı Şakir Gürel, kalp krizi sonucu bugün vefat eden Ünye’nin sevilen simalarından Ahmet Erkan Birben anısına duygusal bir açıklama yaparak taziye dileklerini sundu.
Şakir Gürel; “Güle Güle Ahmet Abi!..”

Ordu Üniversitesi, Ünye İktisadi İlimler Fakültesi'nin Eski Genel Sekreteri ve Öğretim Görevlisi Ahmet Erkan Birben’in ani vefatıyla ilgili üzüntüsünü dile getiren Avrasya Medya ve İletişim Konfederasyonu (AVKON), Tüm İletişim ve Medya Federasyonu (TİMEF) ve Ünye Medya İletişim Derneği (ÜMİD) Genel Başkanı Şakir Gürel, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında; “Ünye’nin tanınan ve sevilen siması, Ahmet Erkan Birben’in vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrendik. Ahmet abimize Allahtan rahmet, eşi ve oğlu başta olmak üzere kederli ailesine, çok sevdiği dostlarına ve ‘Ünye’nin Dünkü Çocukları’na sabır ve başsağlığı dileriz…” ifadelerini kullandı.

 

GÜLE GÜLE AHMET ABİ!..

 

Ayrıca bir de basın açıklaması yapan Şakir Gürel; “Son bir ayda dört defa görmüş ve görüşmüştük. İlk ikisi TİMEF’in ‘Medya’nın Deprem ve Afet Dili’ ve ÜMİD’in ‘Marka Şehir Ünye’ çalıştaylarına katılımı, üçüncüsü aynı tarihlerde sevgili eşi Gülay Birben ablamızın tarihi Ünye Yalı Kilisesi’nde açtığı muhteşem resim sergisini ziyaretimiz vesilesiyle olmuştu. Son karşılaşmamız ise 31 Mart seçimlerinde vatandaşlık görevimizi yerine getirmek için Ünye’ye gittiğimizde gerçekleşmişti. Ünye’nin tanınan ve sevilen siması, milliyetçi ve renkli kişiliği ile herkesin, her kesimin, hepimizin Ahmet abisiydi. Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi eski Genel Sekreteriyken de, o tarihlerde yeni kurulmuş okulu Ünye adına sahiplenişi, öğrencilere bir genel sekreterden ziyade ev sahibi sıfatıyla yardımcı olması üzerine de sık görüşmüş ve haberlerini yapmıştık. Her an çalışan, koşturan, etrafına pozitif enerji yayan Ahmet Erkan Birben’in vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrendik. Ünye’ye, Ünye ve Karadeniz gençliğine, eğitim camiasına çok sayıda değerli hizmeti geçmiş Ahmet abimize Allahtan rahmet, eşi ve oğlu başta olmak üzere kederli ailesine, yakınlarına, öğrencilerine, çok sevdiği dostlarına ve Ünye’nin ‘Dünkü Çocukları’na sabır ve başsağlığı dileriz. Mekânın cennet olsun, güle güle Ahmet abi…” dedi.


HABER: Mehmet Emin Danış





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler