HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
15 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 13:22

Vali Erol; “Niyetimiz Ordu’nun Güzelliklerinin Fark Edilmesidir”

Vali Erol; “Niyetimiz ve gayretimiz halkımızın ve yatırımcılarımızın beklentilerini dikkate alarak daha nitelikli ve sürdürülebilir turizm etkinlikleri ve yatırımlarıyla Ordu’nun güzelliklerinin, değerlerinin fark edilmesidir."
Vali Erol; “Niyetimiz Ordu’nun Güzelliklerinin Fark Edilmesidir”

Turizm Haftası nedeniyle bir açıklama yayınlayan Ordu Valisi Muammer Erol; “Turizm, kültürler arası etkileşim ve ilişkileri en üst düzeyde yaşatan, farklı kültürleri çeşitli topraklarda buluşturan bir güç haline gelmiştir” dedi.

 

Vali Muammer Erol’un “Turizm Haftası” kutlama mesajı şöyle:

 

“Günümüz dünyasında; iletişim ve ulaşım sektörlerinde yaşanan ilerlemeler ve küreselleşmenin etkileri neticesinde ülkeler arasındaki sınırların adeta kalktığına ve bireylerin refah seviyesinin yükselmesi ile birlikte insan hareketinin gittikçe arttığına şahit olmaktayız.

 

Bu nedenle yeni yerleri ve o yerin doğal güzelliklerini görmek için yapılan bir seyahat olmanın çok daha ötesine geçen turizm; kültürler arası etkileşim ve ilişkileri en üst düzeyde yaşatan, farklı kültürleri çeşitli topraklarda buluşturan bir güç haline gelmiştir.

 

Ülkemizde hızla gelişen turizm sektöründen ilimizin de yeteri kadar pay alabilmesi, turizm alanında hak ettiği noktaya gelebilmesi için yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam etmektedir.

 

Tarım alanında, sanayi alanında her geçen gün daha da güçlenen ilimizin turizm anlamında da hak ettiği yere gelebilmesi için çalışıyoruz.

 

Niyetimiz ve gayretimiz halkımızın ve yatırımcılarımızın beklentilerini dikkate alarak daha nitelikli ve sürdürülebilir turizm etkinlikleri ve yatırımlarıyla Ordu’nun güzelliklerinin, değerlerinin daha çok fark edilmesidir. Bu elbette ki sağlam bir iş birliği ile mümkündür.

 

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Turizm Haftası’ dolayısıyla; içinde bulunduğumuz yılın ilimizde bulunan bütün turizm değerlerinin ön plana çıkarılacağı bir yıl olmasını dilerim.

 

Bu duygu ve düşüncelerle ilimizin ve ülkemizin turizm açısından gelişmesine katkıda bulunan turizm sektörü çalışanları ile bu amaçla ilimizdeki turistik yerlerin tanıtımlarını yapan herkese teşekkür ediyor, tüm turizm camiasının Turizm Haftası’nı kutluyorum.

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler