HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
13 Nisan 2024 Cumartesi Saat: 12:26

TELEFERİK KAZASINDA KURTARMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR…

Antalya'da Teleferik Kazası: 1 Kişi Hayatını Kaybetti, Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor.
TELEFERİK KAZASINDA KURTARMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR…

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen teleferik kazasında, Sarısı teleferik hattının bir taşıyıcı direğinin yerinden kopması sonucu feci bir olay yaşandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre, kurtarma ekiplerinin sabaha kadar süren çalışmaları sonucunda 19 kabindeki 137 kişi kurtarıldı. Ancak, 5 kabindeki 29 kişi için hala kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Kazada, kabinlere çarpan parçalanan teleferik kabini içerisinde bulunan 8 kişiden biri olan 54 yaşındaki Memiş Enes Gümüş hayatını kaybetti. Aynı kabinde bulunan diğer yolcular ise yaralandı. Memiş Enes Gümüş'ün eşi Kezban Gümüş ve çocukları L.G. (17) ve F.G. (14) da yaralananlar arasında yer alıyor.

İçerisinde 184 kişinin bulunduğu 24 teleferik kabini ise havada asılı kaldı. Kurtarma ekipleri, kalan yolcuları tahliye etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Kazanın detaylarına ilişkin soruşturma başlatılırken, kazada hayatını kaybeden Memiş Enes Gümüş'e Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz. Kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler