HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
13 Nisan 2024 Cumartesi Saat: 12:05

2.756 Kişi Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde gerçekleştirilen Çember-17 operasyonlarında çeşitli suçlardan aranan 2.756 kişinin yakalandığını duyurdu.
2.756 Kişi Yakalandı

Operasyonlar, 81 ilde 4 gün boyunca devam etti ve başarılı sonuçlar elde edildi.

Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, il jandarma komutanlıkları, il emniyet müdürlükleri ve Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında arama kaydı bulunan kişilere yönelik geniş çaplı çalışmalar yapıldı. Yol aramaları, ev ve iş yerleri baskınları ile kimlik kontrollerinin yapıldığı operasyonlar sonucunda 2.756 firari şahıs yakalandı.

Yakalananların büyük çoğunluğunun çeşitli suçlardan arandığı ve hukuki işlemlerin devam ettiği belirtildi. Firari şahısların suç profillerine ilişkin detaylar da paylaşıldı. Operasyonlar sonucunda 456'sı hırsızlık, 398'i narkotik suçlar, 316'sı kaçakçılık ve organize suçlar, 228'i dolandırıcılık, 96'sı yağma, 75'i cinsel suçlar, 30'u cinayet, 19'u terör ve 1.138'i diğer suçlardan arandığı tespit edildi.

Yerlikaya, operasyonlara ilişkin yaptığı açıklamada, firari suçlularla mücadelenin bayram tatili süresince de kararlılıkla devam ettiğini vurguladı. Sokaklarda güvenlik ve huzurun sağlanması adına firari suçlulara göz açtırılmayacağını belirtti. Operasyonlara katılan güvenlik güçlerine teşekkür ederek, milletin desteğinin kendileriyle olduğunu ifade etti.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler