HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
31 Mart 2024 Pazar Saat: 15:25

Oy Kullanmaya Gelen 4 Kişi Kazada Vefat etti

Çankırı’nın Çerkez ilçesine bağlı Göynükçukuru köyü yakınlarında meydana gelen üzücü kazada aynı aileden 4 kişi vefat ederken, 2’si Polis, 3 kişi de yaralandı.   İstanbul’dan Ordu’ya oy kullanmak üzere geldikleri ifade e
Oy Kullanmaya Gelen 4 Kişi Kazada Vefat etti

Çankırı’nın Çerkez ilçesine bağlı Göynükçukuru köyü yakınlarında meydana gelen üzücü kazada aynı aileden 4 kişi vefat ederken, 2’si Polis, 3 kişi de yaralandı.

 

İstanbul’dan Ordu’ya oy kullanmak üzere geldikleri ifade edilen Abdurrahman Adem, Tokezban Adem, Mehmet Adem ve kızları Yurdagül Davan olay yerinde hayatını kaybetti, Çerkeş Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğinde görevli Polis Memurları D.G. ve B.K. ile TUR sürücüsü Nahashidze yaralandı.

 

Olayla ilgili bir açıklama yapan Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, kazada 4 kişinin öldüğünü, 3 kişinin de yaralandığını belirterek; "Bunlardan 2'si Polis Memuru arkadaşımız, Karabük'te tedavi altındalar. Olay yerinde savcımız, emniyetimiz, jandarmamız ve diğer görevliler incelemelerini yapıyor. Trafiği çok şükür, kontrollü olarak açtık şu anda, araç seyri devam ediyor. İncelemeler bittikten sonra daha ayrıntılı, net bilgi verebileceğiz. Hepimizin başı sağ olsun, geçmiş olsun."

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler