HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Mart 2024 Çarşamba Saat: 14:02

POLİSTEN “GEREĞİ YAPILDI-10” OPERASYONU…

Fatih’te bir kadının darp edilmesi ve kutsal değerlerimize küfür edilmesi olayının zanlısı “Gereği Yapılı-10” operasyonuyla gözaltına alındı.
POLİSTEN “GEREĞİ YAPILDI-10” OPERASYONU…

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Fatih’te bir kadının darp edilmesi ve kutsal değerlerimize küfür edilmesi” olayın zanlısının gözaltına alındığını açıkladı.

 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın konuyla ilgili açıklaması şöyle; “Bazı sosyal medya hesaplarında yer alan ‘Fatih’te bir kadının darp edilmesi ve kutsal değerlerimize küfür edilmesi’ olayı ile ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce inceleme yapılmıştır. Olayı gerçekleştiren şahsın 32 yaşındaki A.Ü.Ş. olduğu tespit edilmiş ve şahıs yakalanarak gözaltına alınmış be adli makamlara sevk edilmiştir. Yapılan incelemede; şüpheli şahsın işyeri sahibinin yeğeni olduğu, olayın meydana geldiği işyerinde çalıştığı ve ‘İşyerinden hırsızlık, kasten yaralama, uyuşturucu kullanma, ailenin korunmasına ilişkin kanuna muhalefet, görevi yaptırmamak için direnme’ suçlarından toplam 11 adet suç kaydının olduğu; ayrıca şahsın ‘Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak’ suçundan kesinleşmiş 2 yıl 5 ay 5 gün hapis cezası olduğu tespit edilmiştir. Masum insanlara saldıran, kadınlara şiddet uygulayan, dini ve manevi değerlerimize hakaret eden kim olursa olsun adalet önünde hak ettiği cezayı çekecektir.”

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler