HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Mart 2024 Pazartesi Saat: 15:02

FATSA'NIN TARİHİ GEÇMİŞİNDEN İZLER KİTAPLAŞTIRILDI

Fatsa'nın köklü tarihini ve geçmişini kültürel değerlerini bilimsel metodlar ortaya çıkartarak kamuoyunun bilgisine sunmak amacıyla Kültür yayınları kitaplaştırıldı.
FATSA'NIN TARİHİ GEÇMİŞİNDEN İZLER KİTAPLAŞTIRILDI

Bu kültür yayınlarından ilki Fatsa ve Yöresi Tarihi isimli Kitapla başladı. Ayrıca Fatsa Belediyesi Kültür yayınları yayınları içerisinde Müslüman Bilim Atlası ile bilime hizmet etmiş köklü medeniyetin tanıtımı da yapıldı. Müdürlük tarafından son iki yılda Beste ve Notaları ile Fatsa Türküleri, Fatsa Kültür ve Turizm Rehberi, Fatsa Turizm Taritası, Fatsa Cıngırt Kayası, Fatsa Nüfus Defteri, Fatsa Yöresi ve Tarihi, Müslüman Bilim Adamları Atlası, Yüzey Araştırmaları Işığında Fatsa isimli kültür yayınları kitaplaştırıldı.
Belediye başkanı İbrahim Etem Kibar, "Bu çalışmalarımızla Fatsa'mızın zengin kültürel mirasını gelecek nesillere aktarmayı ve şehrimizin tanıtımını güçlendirmeyi hedefliyoruz. Geçmişimize ışık tutan bu kıymetli çalışmaların yapılmasında emeği geçen Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Cevat Erbil'e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz." dedi.
HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler