HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
24 Mart 2024 Pazar Saat: 03:28

Arızalı Tankı Onarırken Şehit Oldu

Bahar Kalkanı Harekât Bölgesinde arızalı bir tankın diğer bir tankla çekilmesi esnasında yaralanan Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı kurtarılamadı.
Arızalı Tankı Onarırken Şehit Oldu

Bahar Kalkanı Harekât Bölgesinde arızalanan bir tankın onarım amacıyla diğer bir tankla çekilmesi çalışması esnasında 2 tank arasında sıkışarak yaralanan Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı (23) kaldırıldığı hastanede Şehit oldu.

Olayla ilgili olarak Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklama şöyle;

"Bahar Kalkanı Harekât bölgesinde araç kazasında yaralanan Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

AK Parti Adıyaman Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Doç. Dr. Resul Kurt, Adıyamanlı Şehit Er Abdulkadir Akıncı için taziye mesajı yayınladı.

Milletvekili Kurt; "Bahar Kalkanı Harekât bölgesinde yaralanarak tedavi gördüğü hastanede şehit olan hemşehrimiz kahraman Mehmetçiğimiz Tnk. Söz. Er Abdulkadir Akıncı'ya Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Silahlı Kuvvetlerimize ve Aziz Milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum" dedi.

Bugün saat 09:00'da Hatay'da düzenlenecek törenden sonra helikopterle Adıyaman'a götürülecek Şehidin Naaşı öğle namazının ardından Adıyaman Şehitliğinde toprağa verilecek.

HABER: Mehmet Emin Danış





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler