HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Mart 2024 Cumartesi Saat: 11:49

MAHZEN-17 Operasyonunda 40 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanlığı tarafından seri şekilde sürdürülen MAHZEN operasyonlarının sonuncusunda bir Organize Suç Örgütünün daha çökertildiği ve 40 zanlının bu operasyonda yakalandığı açıklandı.
MAHZEN-17 Operasyonunda 40 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da düzenlenen “MAHZEN-17” operasyonlarında elebaşılığını halen cezaevinde bulunan Ü.D.’nin yaptığı Organize Suç Örgütünün çökertildiğini ve operasyonlarda elebaşının yönettiği organize suç örgütü üyesi 40 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

 

Operasyonun ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; “Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Suçta kibirlenenlere, halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız. Tek tek yakalayıp adalete teslim edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

 

MAHZEN-17 Operasyonunyla ilgili ayrıntılı bilgi de veren Bakan Yerlikaya’nın paylaşımı şöyle; “Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; kasten yaralama, uyuşturucu madde imal ve ticareti, nitelikli yağma, yasadışı silah ticareti, mala zarar verme, tehdit ve hakaret suçlarını işledikleri tespit edildi.”

 

Operasyonu gerçekleştiren görevlileri tebrik eden Bakan Yerlikaya, sözlerini şöyle tamamladı; “Operasyonlar sonucu: 23 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet av tüfeği, muhtelif miktarda uyuşturucu madde, çok sayıda fişek, telsiz ve çelik yelek, döviz ve Türk lirasına el konuldu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığımızı, operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.”

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler