HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Mart 2024 Pazar Saat: 23:06

Asayiş Uygulamalarında Başarılı Çalışmalar Elde Ediliyor.

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, düzenlediği basın toplantısında, son iki ay içerisinde emniyet güçleri tarafından gerçekleştirilen 7 bin devriye neticesinde 166 bin kişinin kontrol edildiğini açıkladı.
Asayiş Uygulamalarında Başarılı Çalışmalar Elde Ediliyor.

Toplantıda suçla mücadele ve güvenlikle ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Vali Dağlı, özellikle uyuşturucuyla mücadele konusunda kararlı olduklarını vurguladı.

10 şüpheli yakalandı…

Vali Dağlı, uyuşturucuyla mücadelede taviz vermediklerini belirterek, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemek isteyen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyoruz ve açtırmayacağız" dedi. Yapılan çalışmaların sonuçlarını paylaşan Dağlı, 10 şüphelinin uyuşturucu madde ticareti, tefecilik, nitelikli dolandırıcılık, vergi kaçakçılığı ve irtikap suçlarından tutuklandığını ifade etti.

166 bin şahıs sorgulandı…

Emniyet ve jandarma birimlerinin gerçekleştirdiği devriye faaliyetleri, şok uygulamalar ve huzur uygulamalarıyla ilgili detayları da paylaşan Vali Dağlı, bu kapsamda 166 bin 831 şahıs ve 72 bin 223 aracın sorgusunun yapıldığını açıkladı. Ayrıca, suçluların yakalanması ve kayıp kişilerin bulunması gibi başarılar elde edildiği belirtildi.

Vali Dağlı'nın ifade ettiğine göre, trafik birimlerince 161 bin 207 araç denetlenirken, 634 araç trafikten men edildi. Otobüs ve kamyonlarda denetimler artırılarak kural dışı modifiyeli araçlar ve trafik güvenliğini tehlikeye düşüren araçlara yönelik idari para cezaları uygulandı.

Siber suçlarla mücadele…

Siber suçlarla mücadelede de önemli adımlar atıldığı belirtilen toplantıda, internet üzerinden yapılan suç teşkil edebilecek içeriklere karşı alınan önlemler ve yapılan çalışmalar detaylı bir şekilde paylaşıldı.

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı'nın liderliğindeki emniyet güçlerinin kararlı çalışmalarının devam edeceği vurgulanarak, suç ve suçlularla mücadelede toplumun tüm kesimleriyle iş birliği içinde olunduğu ifade edildi.

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler