- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
Fındık Fiyatı
ÜNLÜ OYUNCUNUN BAŞLATTIĞI KAMPANYA ALKIŞ TOPLADI
Evgar, bültenin başında Birleşmiş Milletler Kadın Birimi İyi Niyet Elçisi olarak konumunu vurgulayarak dikkat çekici bir başlangıç yaptı. İlk haber metnini izleyicilere eksik kelimeler içeren ve anlaşılmaz hale getiren bir şekilde okuyarak, kadının yaşamın her alanında eksik görülmesine dikkat çekti. Ardından, eksiklikleri tamamlayarak gerçek haberin anlamını ortaya koydu.
Evgar, konuşmasında, "Kadının eşit hak ve fırsatlara sahip olduğu, eşit koşullarda yer aldığı her alanın büyüdüğünü, yeşerdiğini ve serpildiğini" vurgulayarak, kadının varlığının önemine dikkat çekti. Ayrıca, her sabah kadın cinayeti haberleriyle uyanmanın üzücü bir gerçek olduğunu belirterek, daha güzel bir gelecek için kadınların yaşamın merkezinde olduğunu kabul etmenin önemini vurguladı.
UN Women'ın bu yılki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü temasını paylaşarak önemli bir kampanya başlatan Evgar, kadınların eşit hak ve fırsatlara sahip olduğu bir toplumsal hayatı birlikte inşa etmek için çağrı yaptı. Oyuncu, bu önemli mesajını Türkiye geneline duyurarak büyük bir alkış topladı."
HABER MERKEZİ





