HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
9 Mart 2024 Cumartesi Saat: 13:34

ÜNLÜ OYUNCUNUN BAŞLATTIĞI KAMPANYA ALKIŞ TOPLADI

Demet Evgar, Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Bahar dizisinin ardından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Show Ana Haber spikerliğini üstlenerek bültenin açılışını yaptı.
ÜNLÜ OYUNCUNUN BAŞLATTIĞI KAMPANYA ALKIŞ TOPLADI

Evgar, bültenin başında Birleşmiş Milletler Kadın Birimi İyi Niyet Elçisi olarak konumunu vurgulayarak dikkat çekici bir başlangıç yaptı. İlk haber metnini izleyicilere eksik kelimeler içeren ve anlaşılmaz hale getiren bir şekilde okuyarak, kadının yaşamın her alanında eksik görülmesine dikkat çekti. Ardından, eksiklikleri tamamlayarak gerçek haberin anlamını ortaya koydu.

Evgar, konuşmasında, "Kadının eşit hak ve fırsatlara sahip olduğu, eşit koşullarda yer aldığı her alanın büyüdüğünü, yeşerdiğini ve serpildiğini" vurgulayarak, kadının varlığının önemine dikkat çekti. Ayrıca, her sabah kadın cinayeti haberleriyle uyanmanın üzücü bir gerçek olduğunu belirterek, daha güzel bir gelecek için kadınların yaşamın merkezinde olduğunu kabul etmenin önemini vurguladı.

UN Women'ın bu yılki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü temasını paylaşarak önemli bir kampanya başlatan Evgar, kadınların eşit hak ve fırsatlara sahip olduğu bir toplumsal hayatı birlikte inşa etmek için çağrı yaptı. Oyuncu, bu önemli mesajını Türkiye geneline duyurarak büyük bir alkış topladı."

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : ÜNLÜ, OYUNCUNUN, BAŞLATTIĞI, KAMPANYA, ALKIŞ, TOPLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler