HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Mart 2024 Salı Saat: 16:52

ZEHİR TACİRLERİYLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR

İçişleri Bakanlığına bağlı ekipler tarafından 11 ilde düzenlenen “NARKOÇELİK-4” operasyonlarında 27 zehir imalatçısı, zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.
ZEHİR TACİRLERİYLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı bir duyuruyla 11 ilde gerçekleştirilen “NARKOÇELİK-4” operasyonun Jandarma Genel Komutanlığıyla beraber gerçekleştirildiğini belirtti.

 

Bakan Yerlikaya’nın açıklamasına göre, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 11 İlde düzenlenen “NARKOÇELİK-4” operasyonlarında 1 ton 180 kilo uyuşturucu madde ve 23 bin 457 uyuşturucu hap ele geçirildi.

 

Operasyonlara 27 zehir imalatçısı, zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını da ekleyen Bakan Yerlikaya; “Aziz Milletimizin bilmesini isterim ki; Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız artarak devam edecek” dedi.

 

İstanbul, Antalya, Diyarbakır, Çankırı, Kütahya, Uşak, Manisa, Mersin, Tekirdağ, Bingöl ve Kocaeli olmak üzere 11 ilde gerçekleştirilen operasyonları Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesindeki İl Jandarma Komutanlıkları gerçekleştirdi.

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler