HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Mart 2024 Pazartesi Saat: 16:39

BAĞIMLILIKLARLA MÜCADELEDE YEŞİLAY VE BELEDİYELER EL ELE

Türkiye Belediyeler Birliği ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti, Türkiye Yeşilay Vakfı ve Yeşilay Spor Kulübü arasında bağımlılıklara yönelik koruma, önleme ve rehabilitasyon alanlarında iş birliği protokolü imzalandı.
BAĞIMLILIKLARLA MÜCADELEDE YEŞİLAY VE BELEDİYELER EL ELE

Toplumu zararlı alışkanlıklardan korumak için alkol, tütün, madde, kumar ve teknoloji bağımlılıklarıyla 104 yıldır mücadele eden Yeşilay, Türkiye Belediyeler Birliği ile önemli bir iş birliğine imza attı.

Türkiye Belediyeler Birliği ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti, Türkiye Yeşilay Vakfı ve Yeşilay Spor Kulübü arasında bağımlılıklara yönelik koruma, önleme ve rehabilitasyon alanlarında iş birliği protokolü, Yeşilay Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Kacır ve Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayri Baraçlı’nın katılımıyla 4 Mart’ta, Sepetçiler Kasrı’nda imzalandı.

120 şube, 107 danışmanlık merkezi, 2 rehabilitasyon merkezi, 100 bini aşan gönüllü ve 97 Ülke Yeşilay’ı ile hizmet veren Yeşilay, Belediyeler Birliğinin desteği ile önleme, savunuculuk ve farkındalık faaliyetlerinin daha da güçlendirileceği bildirildi.

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler