HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Şubat 2024 Perşembe

Hırsızlık Şebekesi Çökertildi

Ordu İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında 08-18 Şubat 2024 tarihleri arasında Perşembe ilçesi Şenyurt ve Bolatlı Mahallelerinde faili meçhul 5 “Evden Hırsızlık” ve 1 ‘‘Konut Dokunulmazlığını İhlal’’ olayı meydana ge
Hırsızlık Şebekesi Çökertildi

Ordu İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında 08-18 Şubat 2024 tarihleri arasında Perşembe ilçesi Şenyurt ve Bolatlı Mahallelerinde faili meçhul 5 “Evden Hırsızlık” ve 1 ‘‘Konut Dokunulmazlığını İhlal’’ olayı meydana geldi.

Olayın aydınlatılmasına yönelik; Perşembe Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Ordu İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarmanın Dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma (JASAT) ve Asayiş Timleri tarafından yapılan kapsamlı araştırmalar neticesinde olayları gerçekleştiren şüphelilerin A.Y. (50/E) ve E.K. (54/E) isimli şahıslar olduğu tespit edildi.

Şüphelilerin ikametinde yapılan arama sonucunda hırsızlığa konu 1 adet ağaç kesme motoru, 1 adet kaynak makinası, 1 adet televizyon, 2 adet projektör, 4 adet bakır kazan/tava, muhtelif tarım aletleri, elektronik ev/mutfak eşyaları ve çok miktarda gıda malzemesi ele geçirilerek müştekilere teslim edildi.

Meydana gelen olaylarla ilgili A.Y. (50/E) ve E.K. (54/E) isimli şüpheliler yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş olup işlemlerinin tamamlanmasına müteakip A.Y. isimli şüpheli tutuklanarak Ordu E Tipi K.C.İ.K.’na teslim edildi. E.K. isimli şüpheli ise ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakıldı. 

 




Anahtar Kelimeler : Hırsızlık, Şebekesi, Çökertildi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler