HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Şubat 2024 Salı Saat: 10:12

149 TEFECİ “KAFESE” GİRDİ !

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 59 ilde yürütülen "Kafes-49" operasyonlarında 147 tefecilik ve dolandırıcılık şüphelisninin yakalandığını duyurdu.
149 TEFECİ  “KAFESE” GİRDİ !

“Kafes-49” operasyonlarında 147 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yelikaya'nın açıklamasına göre, ülke genelinde gerçekleştirilen “KAFES-49” operasyonlarında tefecilere ve dolandırıcılara mücadeleye yönelik önemli bir adım atıldığını açıkladı. Operasyonlar kapsamında 56 ilde eş zamanlı olarak 147 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Bakan Yerlikaya, halkın huzurunu kaçıran suç örgütlerine göz açtırmayacaklarını vurguladı. Organize suç örgütlerinin ve çetelerin, ne kadar büyük olursa olsun, halkın huzurunu kaçırdığını ve bunları tek tek çökerteceklerini belirtti.

Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde, il emniyet müdürlükleri ve mali şube müdürlüklerinin iş birliğiyle Adana’dan Zonguldak’a kadar 56 ilde operasyonlar düzenlendi. Operasyonlar neticesinde şüphelilerin tefecilik, dolandırıcılık, ihaleye fesat karıştırma, sahtecilik ve vergi usul kanununa muhalefet gibi suçları işledikleri tespit edildi.

Bu operasyonların, halkın güvenliğini sağlamak ve suçla mücadele etmek adına önemli bir adım olduğu belirtildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, operasyonları düzenleyen güvenlik güçlerini tebrik ederek, milletin huzurunun devamı için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.




Anahtar Kelimeler : 149, TEFECİ, “KAFESE”, GİRDİ, !

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler