HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA
SON DAKİKA HABERLER
- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
FINDIK BORSASI
18 Haziran 2025 Çarşamba
Fındık Fiyatı
Fındık Fiyatı
PUAN DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
20 Şubat 2024 Salı Saat: 11:42
12 Ülkeden Aranan 23 Şüpheli Yakayı Ele Verdi !
"KAFES-43" Operasyonuyla 12 Ülkeden Aranan 23 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye’nin 6 ilinde eş zamanlı olarak düzenlenen “KAFES-43” Operasyonları kapsamında, INTERPOL’ün kırmızı, yeşil ve difüzyon mesajı ile aranan 23 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
Yerlikaya, uluslararası organize suç örgütlerine, göçmen kaçakçılığı organizatörlerine ve zehir tacirlerine karşı kararlı bir mücadele yürütüleceğini vurguladı.
Operasyonlar, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirildi. İnterpol Europol Daire Başkanlığı ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığının ortak çalışmalarıyla, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Van olmak üzere 6 ilde düzenlendi.
Ali Yerlikaya, Almanya, Belçika, Bulgaristan, Güney Kore, Irak, İran, İsviçre, Kazakistan, Romanya, Rusya, Türkmenistan ve Ürdün gibi 12 ülke tarafından aranan şahısların tespit edilerek operasyonların başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini belirtti.
Operasyonlar sonucunda yakalanan şüphelilerin, adam öldürme, terör suçları, dolandırıcılık, güveni kötüye kullanma, kara para aklama, suç örgütlerine üyelik, uyuşturucu ve kaçakçılık gibi çeşitli suçlardan arama kayıtlarının olduğu tespit edildi.
İnterpol tarafından aranan ve Türkiye’de olduğu belirlenen 23 kişinin tamamının yakalandığını ifade eden Yerlikaya, emniyet güçlerinin titiz çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
Operasyonları gerçekleştiren emniyet güçlerini tebrik eden Ali Yerlikaya, milletin dualarının kendileriyle olduğunu ve operasyonların azim ve kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.
Haber Yorumları ( 0 Adet)
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?