HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
7 Şubat 2024 Çarşamba Saat: 14:28

UYUŞTURUCUYA BİR HAFTADA 20 OPERASYON!

Ordu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 29 Ocak - 4 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği 20 operasyonda 23 şüpheliyi yakaladı.
UYUŞTURUCUYA BİR HAFTADA 20 OPERASYON!

Ordu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 29 Ocak - 4 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği 20 operasyonda 23 şüpheliyi yakaladı.

Bu operasyonlarda toplamda 503 gram esrar, 59 gram metamfetamin ve 11 adet sentetik ecza ele geçirildi. Operasyonlar sonucunda 23 şüpheliden bir kişi tutuklandı.

Detaylara inildiğinde, 29 Ocak 2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulan bir araçta yapılan aramada 476 gram esrar bulundu. Bu operasyonda şüpheli, uyuşturucu madde ticareti yapma ve kullanma suçlarından adli işlem gördü.

Aynı tarihte, bir başka operasyonda ise Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından 5 şüpheli şahıs uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işleme tabi tutuldu.

30 Ocak 2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, bir ikamette yaptığı aramada 25 gram esrar ele geçirdi ve bu durumla ilgili bir şüpheli hakkında uyuşturucu madde ticareti ve kullanma suçlarından ayrı ayrı adli işlem başlatıldı.

2 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilen bir diğer operasyonda ise Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, durdurulan bir araçta bulunan 2 şahsın üzerinde yapılan aramada 55 gram metamfetamin ele geçirdi. Bu operasyon sonucunda, şüphelilerden biri uyuşturucu madde ticareti suçundan tutuklandı.

3 Şubat 2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, 2 gram esrar ve 3 gram metamfetamin ele geçirilerek şüphelilere uyuşturucu madde kullanma suçlarından adli işlem uygulandı.

Aynı gün Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulan bir araçta ise 11 adet sentetik ecza maddesi bulundu ve şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanma suçundan adli işlem yapıldı.

Ordu Emniyet Müdürlüğü'nün yürüttüğü bu operasyonlarla, şehirdeki uyuşturucu suçlarına karşı etkili bir mücadele sürdürülmektedir.


HABER MERKEZİ


 




Anahtar Kelimeler : UYUŞTURUCUYA, BİR, HAFTADA, 20, OPERASYON!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler