HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Şubat 2024 Cuma Saat: 08:11

ENVER YILMAZ: MUHATAP YOK CAZGIR ÇOK

İYİ Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, Oney Flash FM'de Gazeteci Ali Öztürk ve Hakan Korkmaz'ın sunduğu "Bir Konu, Bir Konuk" programına konuk oldu.
ENVER YILMAZ: MUHATAP YOK CAZGIR ÇOK

 İYİ Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, Oney Flash FM'de Gazeteci Ali Öztürk ve Hakan Korkmaz'ın sunduğu "Bir Konu, Bir Konuk" programına konuk oldu.

Yılmaz, çeşitli konuları değerlendirdi. Yılmaz, OBB Başkanı Hilmi Güler döneminde belediyenin borçlarıyla ilgili yaptığı açıklamaya cevap veren Engin Tekintaş'a ise çok sert yüklendi. Yılmaz, "Kraldan çok kralcı olmanın manası yok. Ben işin sahibine ses ulaştırmaya çalışıyorum ortaya cazgırlar çıkıyor, herkes haddini bilsin oturacağı yerde otursun" dedi.

 NEZAKETİMİZİ KORUYACAĞIZ

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, "Gazetecilere, muhtarlara, odalara bir baskı var. Benim her gün afişlerimi kesiyorlar o pankartlar var ya. Ben de arkadaşlara diyorum ki, mümkün olduğu kadar nezaketi koruyacağız, onlar ne kadar keserse kessin. Yerine astıklarını gören zaten bana oy verecekler. Gittiğimiz güzergahlarda, düşünsenize şu anki Hilmi Güler’in seçim araçlarının mazotları bir kamu kurumunun deposundan alınıyor. Maalesef. CHP’den Altınordu Belediye Başkan adayı Ulaş Tepe açıklama yaptı, dedi ki şu güzergahta bana da bir boşluk bıraksaydınız."

KRALDAN ÇOK KRALCI OLMANIN MANASI YOK!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemindeki iddialara yanıt veren Enver Yılmaz, Engin Tekintaş'ın açıklamalarına cevap vererek yaşanan olayların arka yüzünü aydınlattı.

Enver Yılmaz, Engin Tekintaş'ın eleştirilerine karşı, "Bahsettiğiniz arkadaş niye topa girdi bilmiyorum. Herhalde önümüzdeki sürece ilişkin bir takım hesapları vardır. Kraldan çok kralcı olmanın manası yok. Ben işin sahibine ses ulaştırmaya çalışıyorum ortaya cazgırlar çıkıyor, herkes haddini bilsin oturacağı yerde otursun, madem o kadar iyiydim ve başarılıydın devam ederdin. Hadi oraya devam etmedin, şaibelerle bıraktım, bir aşağısına devam ederdin. Dolayısıyla sorunlu kişilerin bizim karşımıza çıkartılması bir kara propagandadır. Ben o yapıyı ve o söylemlerde bulunanlar hiçbirini kabul etmiyorum" dedi.

ÇAMLIK'I ÜNYE BELEDİYESİ'NİN OLACAK

İYİ Parti'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, Ünye Çamlığı'nın bugünkü Ordu Büyükşehir Belediyesi iradesinden alınıp Ünye'ye verilmesi gerektiğini savundu. "Ünye Çamlık'ı o gün vermediniz, bugün niye veriyorsunuz, seçim yatırımı mı?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Ünye'nin böyle bir hassasiyeti varsa veririz. Biz niye vermedik, önce onu söyleyeyim. Esasen verip vermeme tartışmasında çok olmadık. Gelir getiren benzinliği veren bir belediye, gelir getirmeyen ve kendisine yük olan yeri vermez mi, azıcık akıllı düşünelim.  Her halükarda verir. 217 tane arsayı Büyükşehir satmış, bugün ihaleye çıktılar yine satıyorlar."

Enver Yılmaz, Çamlık meselesinin son 2 dönemde gündemde olmadığını ve stabil bir şekilde devam ettiğini belirtti. Ayrıca, Ünye Belediye Başkanı olması durumunda, Çamlık'ı Ünye'ye verme konusunda herhangi bir sorun olmayacağını ifade etti.

VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜNE TEŞEKKÜR

Ordu Valisi ve İl Emniyet Müdürü'ne teşekkkür eden Yılmaz, kendilerinin Akçay'dan şehre ilk girişinden bu güne kadar tam bir devlet adamlığı ile süreci yönettiklerini sòyledi. 

20 ADET SAHTE HESAP AÇILDI

Enver Yılmaz, adaylığının resmileşmesinin ardından sosyal medyada 20'ye yakın sahte hesaplarla karşılaştığını ve buna dava açtığını söyledi.

MÜCAHİT GÜLER




Anahtar Kelimeler : ENVER, YILMAZ:, MUHATAP, YOK, CAZGIR, ÇOK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler