- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
Alzheimer Hastalığı Bulaşıcı Olabilir!

Son yapılan araştırmalarda, bilim insanları Alzheimer hastalığıyla ilgili şaşırtıcı bir yapıya ulaştılar: Alzheimer, insanlar arasında bulaşabiliyor olabilir. Yapılan işlemler, bu zorlayıcı prosedürler, belirli koşullar altında barındırılan kişinin geçebileceği yönde önemli sonuçlar sundu.
Araştırmanın başındaki bilim insanları, Alzheimer'ın genellikle bireyin genetik yatkınlığı, yaş, faktörler gibi faktörlerle ilişkili olduğunu belirtiyor. Ancak son bulgular, Alzheimer'ın özel proteinlerinin büyüyebileceğini gösteriyor. Bu durum, olaylar tetikleyebilecek potansiyel bir aralıklar olarak değerlendiriliyor.
Araştırma ekibi, bu hastalığın Alzheimer hastalığı olan klasik konseptimizi değiştirebileceğini ve bunların önlenmesinin veya tedavilerin yeni özelliklerini bulmada önemli bir kilometre taşıyabileceğini belirtiyor. Ancak bu teknolojinin daha fazla bilgiye ihtiyaç duyduğu da vurgulanıyor.
Toplumda bu miktarın artırılması ve bilgi paylaşımını desteklemek adına bilim dünyası, sağlık hizmetleri ve üyeleri arasında yakın işbirliği yapılması bekleniyor. Bu gelişme, Alzheimer hastalığıyla mücadelede yeni iyileştirmeye yönelik umutları artırırken, aynı zamanda toplumsal sağlığın devam etmekte olduğu değerlendirmeleri için daha fazla araştırma talep ediliyor.
HABER MERKEZİ