- 16:53 Enerji Takımı Ordu’da
- 11:34 CHP’li Poyraz’dan 8 Mart Mesajı
- 11:27 OSKİ’ye Su Zammı Tepkisi
- 00:47 VEFAT
- 15:51 Etimesgut’a Avrupa’dan Çifte Ödül
- 14:43 Ordu’nun Altyapısına Dev Yatırım
- 18:39 Samsun Havalimanı Transfer ve Samsun VIP Transfer Hizmetinde Güvenilir Marka: Ogezi
- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
Fındık Fiyatı
İZMİR'DE DEPREM!
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), saat 08.19’da Ege Denizi’nde, İzmir’in Menderes ilçesinde 5,1 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu.
Deprem, yerin 8,5 kilometre derinliğinde kaydedildi. İzmir Valisi Süleyman Elban, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada herhangi bir olumsuzluğun valiliğe bildirilmediğini belirtti ve tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
Aydın Valisi Yakup Canbolat da depremle ilgili herhangi bir ihbarın olmadığını açıkladı. AFAD’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise, depremin ardından herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığı ve saha tarama çalışmalarının devam ettiği, ekiplerin teyakkuz halinde olduğu bildirildi. Etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini belirtildi.
HABER MERKEZİ





