HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
20 Ocak 2024 Cumartesi Saat: 18:08

VELİLERDEN ANLAMLI KERMES

Fatsa Şehit Zafer Özdeniz İlkokulu 4/A sınıfı velileri, Milli Eğitim Bakanlığı etkinlik haftası çerçevesinde düzenledikleri kermeste bir araya geldi.
VELİLERDEN ANLAMLI KERMES

Fatsa Şehit Zafer Özdeniz İlkokulu 4/A sınıfı velileri, Milli Eğitim Bakanlığı etkinlik haftası çerçevesinde düzenledikleri kermeste bir araya geldi.

Sınıf öğretmeni Gülten Akdeniz Tevkir liderliğinde gerçekleşen etkinlik, renkli ve neşeli anlara sahne oldu. Öğrencilerin ve velilerin birlikte keyifli vakit geçirmelerini amaçlayan etkinlik büyük ilgi gördü. Çok amaçlı salonda kurulan stantlarda sergilenen el emeği ürünler, kermese katılan veliler tarafından ilgiyle satın alındı.

Sınıfın bir araya gelerek oluşturduğu kermes, sadece bir alışveriş etkinliği olmanın ötesinde, aynı zamanda bir sosyal etkileşim platformu oldu. Veliler arasında samimi sohbetlere olanak tanıyan etkinlik, çocukların arkadaşlarıyla oyunlar oynamasına da fırsat sunarak okul topluluğunun dayanışmasını güçlendirdi.

Bu tür etkinlikler, öğrenci-veli-okul işbirliğini artırmanın yanı sıra sosyal bağları güçlendirmek ve eğitim sürecini daha keyifli hale getirmek adına önemli birer adım olarak değerlendirilmektedir. Fatsa Şehit Zafer Özdeniz İlkokulu 4/A sınıfının düzenlediği kermes, eğitim ve sosyal etkileşimin bir araya geldiği anlamlı bir etkinlik olarak hafızalarda yer edinecek.

 




Anahtar Kelimeler : VELİLERDEN, ANLAMLI, KERMES

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler